Verifikáció számítógépről!

 

Elérhető webes felületen a verifikáció.

Ne a régi webes felületen lépj be, hanem ezen!

https://app.smartcryptonote.com

Első lépésben “jelszó emlékeztető” -t kell csinálnod (a régi jelszavadat felejtsd el, hozz létre újat és írd fel a legféltettebb jelszós füzetecskédbe, mert ez olyan fontos, mint a bankkártyád kódja!!!),  új adatbázis van az applikáció és az új web-es verzió mögött!

Ezt követi a telefonszámod hitelesítése, le van írva lépésről lépésre, majd a személyi igazolványod mindkét oldalát és a lakcím kártyád előlapját kell feltöltened.

A számítógépen készült verifikáció esetén a selfie fotóhoz egy fehér papírra írd le az aktuális dátumot és írd oda, hogy “SCN” .

Majd ezzel a papírral a kezedben készüljön el a selfie, CSAK EZ FOGADHATÓ EL!

Az alábbi videóban részletesen elmagyarázzuk a verifikáció menetét.

Itt tekintheted meg a videót:

Ha már okos telefonról verifikáltál, akkor természetesen nem kell megcsinálnod a számítógépeden, de célszerű leellenőrizned, hogy mindent végigvittél és sikeres volt a beazonosítás. Erről értesítést kellett kapnod.

A verifikálás azt jelenti, hogy a felhasználó azonosító adatai ellenőrzésre kerülnek.

Erre azért van szükség, hogy (jogi- és biztonsági okokból – lásd az SCN pénzmosás elleni szabályzatát) a rendszer minden tagot azonosítani tudjon, mint létező személyt. Amíg ez nem történik meg, addig az adott felhasználó csak korlátozottan tudja használni a Smart Crypto Note rendszerét.

 

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube