Pillangóeffektus

Most őszintén, tedd a szívedre  kezed, szereted az embereket?

Mert ha nem, akkor ne dolgozz velük, akkor menj el erdőkerülőnek vagy éjjeliőrnek, de ne gyere ide… Gondolkodtál már azon, hogy milyen egy normális ember? Reggel csörög a vekker, elmegy dolgozni, mert van egy állása, lejár a munkaideje haza megy, elfoglalja a kedvenc foteljét, bekapcsolja a TV-t és néz… megéhezik, eszik és visszaül a TV elé, lefekszik, csörög a vekker….ezt hívjuk mókuskeréknek.

Nektek van állásotok?

Modern kori rabszolgaság….

Mit gondoltok, kinek van sok pénze? Ti gondolkodtatok azon, hogy majd egyszer, ha elég okos, elég ügyes, eléggé megérdemlem, majd akkor….

A gengszterek, a maffiózok, a politikusok, a kábítószeres kartellek feje megérdemlik a vagyont? Akkor miért van nekik?

Mert be tudják fogadni….

Önkorlátozó hiedelmek, ítéletek hozott és kapott programok, kódok, félelem, korlát, fal….ha ezeket eltöröljük és elhisszük, hogy korlátlan képességgel megáldott teremtő lények vagyunk, akkor mindent el tudunk fogadni és be tudunk fogadni.

Hiszel a csodákban? Hinned kéne, mert azóta teremted, mióta megszülettél.

Amiben most vagy, azt is te teremtetted, gondolj bele, ha egy nagy rakás sz…. közepén ülsz, mekkora teremtő képesség kellett ahhoz, hogy ezt létrehozd.

Ja, hogy ezt nem te hoztad létre?

………………mindenki hibás, a rendszer, a kormány, a család,  a neveltetésed……..

Mindenért te vagy a felelős!!!

A nézőpontjaid teremtik az életedet. Hány fix nézőpont korlátozza a lehetőségeidet?A nézőpontok csőlátást okoznak.

azt hisszük- védelmi rendszer-falak

pl.nincs munka, nincs pénz, nincs képzettségem, nő vagyok, öreg vagyok, fiatal vagyok, bla-bla…..

Ha nincs előítéleted, bármit be tudsz fogadni, mindenhez tudsz kapcsolódni, nyitott leszel, bármit megkaphatsz, amit csak szeretnél.

Nagyon érdekes dolgokat fogok mondani, ez nem jellemző egy képzésre,de ha nem foglalkozunk ezekkel a dolgokkal, akkor pont a lényeget söpörjük a szőnyeg alá.

Tudjuk,hogy paradigma változás történik a világban. Mit jelent ez?

A paradigma a programozásunk, tudatalatti kondicionálás, ez egyrészt genetikusan másrészt viszont környezeti hatások miatt történik.

Magyarság-lélekminőség, beavatott közösség.

A magyar ember: mindentudó, mindenható és határtalan.

Hiszem és tudom, hogy ez a rendszer megváltoztatja a világot, ennek én részese akarok lenni. Mindannyiunkban ott van az az érzés, hogy itt hagyjuk a kezünk lenyomatát, valami olyat hozzunk létre, amitől szebb hely lesz a világ.

Hiszem, hogy különleges, csodálatos teremtő lény vagyok és olyat adok a világnak, amit rajtam kívül senki sem tud adni. Ezt hívják önbecsülésnek.

” Ha nem vállalod a felelősséget az új és magasabb szintű önképed testet öltéséért, akkor azt az egyetlen eszközt utasítod vissza, amelyből a megváltásod- vagyis a gondolataid beteljesítése következhet.” Neville

“A képzelet fontosabb a tudásnál. A tudás korlátozott. A képzelet áthatja az egész világot.” A. Einstein

“Minél nagyobb egy csoport lojalitása a csapat irányába, annál nagyobb a motiváció a tagok között, hogy megvalósítsa a csoport céljait és nagyobb a valószínűsége annak, hogy el is fogják érni céljaikat.” Rensis Likert

Ha a személyes céljaink egybeesnek mások céljaival, akkor a hatások nem egyszerűen összeadódnak, hanem olyan kölcsönhatást eredményeznek, amely lehetővé teszi, hogy lényegesen többet érjünk el, mintha külön-külön tennénk a dolgunkat. A csoportérdekeknek meg kell előzni az egyéni érdekeket,s ha így teszünk, akkor valóban szebb hely lesz a világ.

A szívetekkel gondolkodjatok. Az érzelmek tanították meg gondolkodni az embereket.

Pillangóeffektus

(Mindig, minden, mindennel összefügg.)

Valahol a nagyvilágban egy pillangó megrebegteti a szárnyát és ez az apró mozdulat elindít egy folyamatot. Itt a mi közösségünkben hullámokat generálunk,így segítjük egymást. Nincs azonnali eredmény, nincs rögtön kézzelfogható óriási nyereség, ez nem a rövid távú meggazdagodás lehetősége, de pár év alatt egy kis otthont tudsz teremteni a rendszer által. A való világban sokszor egy élet is kevés ahhoz, hogy otthont teremts magadnak és a családodnak, az SCN ezt az álmot adja a kezünkbe,de csak akkor, ha cselekszünk. Ha nem teszel semmit, akkor nem fog megváltozni semmi, s mint tudjuk, ez a rendszer már nem tartható fenn tovább, ez már nem élhető világ nekünk sem, de az utódainknak már egyáltalán nem. Itt az idő, hogy végre cselekedjünk, regisztrálj és verifikálj, add az arcod ehhez a “mozgalomhoz” és mondd el az ismerőseidnek, barátaidnak, a környezetednek, hogy ők is csatlakozzanak, tömegeket kell mozgósítanunk.

Megengedheted magadnak, hogy kimaradj ebből a közösségből? Azok, akik rendszeresen nem figyelik az eseményeket, nem vesznek részt az előadásokon,nem olvasgatják a híreket (a rólunk szólót!!!), azok nem is tudják, hogy mit veszítenek.Elveszítik a lehetőségét annak, hogy hasonló emberekkel legyenek együtt és  ezáltal az erejük hatványozódjon.

Változtass a gondolataidon és változnak az érzéseid is.

Ez a rendszer nem igazán a pénzről szól, sokkal inkább az új gondolatokról. Ez a rendszer más, mint a többi. Ennek a rendszernek a lelkiségét,szellemiségét szeretném hangsúlyozni. Újszerű gondolatok jelennek meg a világban. Ahogy eddig éltünk, az ide vezetett. A jelenünk, amiben élünk, az elmúlt időszak gondolatainak a lenyomata, ahogy eddig gondolkodtunk és cselekedtünk, az ide vezetett.Meg kell változtatnunk a gondolkodásunkat ahhoz, hogy megváltozzon a világ. A változást mindig magunkon kell elkezdeni, ahogy bent, úgy kint…Tudatos gondolkodással, szemléletmód változással tudunk kilépni az eddigi életünkből.

“Tedd meg az első lépést hittel, nem kell az egészet látnod…”Martin Luthet King

A hitről csak annyit, a tudomány mércéjével a hit nem mérhető,mégis működik.

“A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát, ennek a hitnek pedig az lesz a jutalma, hogy látni fogja amiben hisz.” Szt.Ágoston

Az új világot már nem az egó és a tudat kell, hogy irányítsa, hanem a szív és a lélek. Most van itt az idő, hogy letegyük az egót és alázatot tanuljunk.Itt az idő, hogy a hazugság és az álarc lekerüljön rólunk. A tiszta szeretet életképes. Az új energia nem tűri a hazugságot, elsősorban önmagunkhoz kell őszintének lenni. Aki ezt nem képes megtenni, több betegséget fog produkálni. Megfelelő gondolatokkal rövid idő alatt tudunk teremteni egy szebb és jobb világot. Itt az idő, hogy ráébredjünk,hogy létezésünk több a látható hétköznapi valóságnál. Szellemi ébredés hírnökei vagyunk, teremtsd meg azt az életet, melyről mindig is álmodtál. Ha felvállalod fényküldötti lényed, az őszinteség, a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet irányít, akkor hírnök lehetsz az ébresztésben.

Az SCN rendszerének a segítségével új gazdasági alapokra helyezzük az életünket.

Egyedülálló, különleges megoldás arra, hogy megteremthessük az emberhez méltó életet.

 Rendkívül lényeges, hogy a csoportérdeknek meg kell előzni az egyéni érdekeket.

Amikor a személyes céljaink egybeesnek mások céljaival a hatások nem egyszerűen összeadódnak,hanem olyan kölcsönhatást eredményeznek, amely lehetővé teszi, hogy lényegesen többet érjünk el, mintha külön-külön tennénk a dolgunkat.

Ne az legyél aki vagy, hanem aki lehetnél.

Az vagy és az van, amit hiszel, nem az, amit tudsz.

A világ olyan, amilyennek érezzük,amilyennek hisszük. Hitünknek pedig gyakran semmi köze a valósághoz.

Akár van tündér, akár nincs, ha érzed a vállad felett,képes vagy érte bármit megtenni.

“Aki megváltozik, az megváltoztatja a világot is. A világon nincs mit javítani, annál több javítani való van magadon.A lélek útja az örök vándorlás. A bölcs a lét minden területével harmóniában él, ezért világa minden vlágok legjobbika. Nem keresi a boldogságot többé, mert megtalálta önmagában.” Thorwald Dethlefsen

A születésünk a mi döntésünk volt. Mi döntöttünk, hogy hol, mikor és kihez születünk le. Mi választottuk azt az életutat, melyet jelenleg is járunk. A feladatokat mi, a születésünk előtt jelöltük ki a magunk számára. Egyetlen egy igazán nagyon fontos feladatunk van, önmagunk legtökéletesebb példányát kell létrehoznunk.Tehát ne az legyél, aki vagy, hanem aki lehetnél. Magyarnak születtünk, ez eg lélekminőség, ez egy beavatott közösség. Ez egy felvállalás és nagyon nagy büszkeség is egyben. Hinnünk kell abban, hogy valami olyasmit nyújtunk a világnak, amit a világ másként nem kapna meg.

Elsősorban önmagadban kell hinned, hinni azt, hogy bármire képes vagy, ez elhatározás és hozzáállás kérdése. Használd az univerzális elméd és bízz benne.Ha azt hiszed magadról, képes vagy rá, igaz, de ha azt gondolod, hogy nem, az is igaz. Ha hiszel magadban, az már fél siker,utána meg kell találnod azt az életcélt, amiben legalább annyira hiszel, mint magadban. A hit mindennél fontosabb. Amíg megvan a hited, addig mindened megvan ami fontos. Kell találni valamit, ami megéri azt a kitartást és azt a küzdelmet, azt a munkát, amit beleteszel, amitől jól érzed magad., amiért érdemes reggel felkelned és amitől több leszel.

Elhitették velünk, hogy akkor leszel több, ha több mindent birtokolsz, ha többet veszel, több leszel. Minél több mindent birtokolsz, minél több mindened lesz,annál boldogabb emberré válsz. Ez egy tudatos gondolkodás nélküli fogyasztói társadalom, ide jutottunk. Tehát itt az idő változni és változtatni, változtassuk meg a világot, önmagunkkal kezdve. Itt az idő a paradigma váltásra.Mit jelent a paradigma váltás? Azt jelenti, hogy a programozásunk, a tudatalatti kondicionálásunk van változóban. Ezt egyrészt genetikailag kaptuk, ezért hasonlítunk valamelyest a családunkra, másrészt viszont a környezeti befolyás az, ami hat ránk. Az új gondolatok testet öltenek itt a Földön. Ezek az új gondolatok megfogalmazódtak már a messzi csillagok között. Nézz fel az éjszakai égboltra és azonnal tudni fogod, vagy inkább megérzed, ez az ihlet.

Teremtő gondolatokkal meg lehet változtatni mindent, lehetőséged van saját elképzelésed szerint átalakítani a világot küzdés és hatalom nélkül, csak a gondolataidat változtasd meg. Ha belenézel a tükörbe és egy szomorú arcot látsz, akkor mosolyogj, ő vissza fog mosolyogni rád, ez biztos.

Hozzál döntést arról, hogy sikeres leszel.Mi a siker?Az embernek sikerösztöne van, belső késztetés hajt a siker felé. A győzni akarás olyan magától értetődő, mint a légzés.

A sikernek több összetevője van

-lelki nyugalom,hozzáállás kérdése, harmóniában élsz az Univerzummal, a lelki nyugalom szabadság, nem félsz a félelemtől, az aggódástól, a hiányérzettől

-energia, egészség,minél teljesebb a lelki békéd, annál egészségesebb vagy, annál több energiád lesz

-kiegyensúlyozottság, az egészségmegőrzése a cél, nem a betegség gyógyítása

-érzelmi kapcsolatok, a kapcsolatok minősége és mennyisége jelzi, hogy mennyire vagy ember

-anyagi függetlenség, a sikeresség alapja az önfenntartás, el kell tudni tartani magad, hogy más feladatokra koncentrálj, nem a pénzszerzés a cél,magasabb rendű dolgokra kell fókuszálni pl. kapcsolatok, egészség, szellemi nemesedés, érzelmi- lelki élet gazdagítása

-olyan cél kell, amely összhangban van belső értékeiddel, szükség van értelmes, méltó célokra, a fontosság érzésére, tudnod kell, hogy amit teszel,fontos, higgyél abban, amit csinálsz, szükség van az elkötelezettségedre, muszáj, hogy valamit feltételek és kételyek nélkül végezz, emberhez méltó önbecsüléssel kell rendelkezned

-önmegvalósítás, önismeret, önbecsülés, hinned kell, hogy bárkivé válhatsz, amivé csak akarsz

-irányítás, annyira érzed jól magad, amennyire tudod, hogy életed irányítása a saját kezedben van

A személyiséged 3 részből áll

-hozott tulajdonságok

-szerzett tulajdonságok

-beállítottság, hozzáállás

A hit és az érzelem a személyiséged központja. A lelke mélyén mindenkinek van hite-énképe-belső tükre. Az önbecsülés azt mutatja, mennyire szereted önmagad. Kapcsolat van a szeretet és az egészséges személyiség között. A legmagasabb szintű rezgés a szeretet.

Az önismeret a kezdete annak a felismerésnek, hogy te egy kivételes, rendkívüli lény vagy, mivel mindenkitől különbözöl. Az univerzális rezgéseid is egyediek, lelki lény vagy.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük