Milyen színű a szemüveged?

Hozzáállás- nézőpont

Az élet történése jelenleg adott. Azt, hogy ezt miként fogod fel, hogyan érzékeled már jóval relatívabb.

Azonban a hozzáállásod, felfogásod, az, ahogyan érzékeled a történést nagyon meghatározza, hogy miként fogod lereagálni egy-egy adott életfeladatodat, amivel találkozol. Megoldod és továbblépsz, vagy meghátrálsz, nem tanulva az esetből. Így újból és újból elköveted ugyanazt a hibát (jellemben, szemléletben, tettben) és megkapva ugyanazt a feladatot, akkor egyre szembeötlőbb, intenzívebb formában.

Rajtad áll, hogy miként állsz az élethez és az életben kapott feladataidhoz.

Bármelyiket választod, mindkettőnek megmaradnak a maga következményei, amik szintek a te “büntetéseid” vagy “jutalmaid” lesznek. Így hozzáállásoddal, jellemeddel, döntéseiden és tetteiden keresztül  nagy részben te alakítod saját sorsodat.

Történés és érzékelés

Megoldás

Edződés

Lehetőség

Segítség

Tanulság

Kihívás

Kaland

Mennyország

Ez au út az optimizmus, egészséges önértékelés, HIT

Kifogás

Nehézség

Probléma

Akadály

Kudarc

Gond

Rémálom

Pokol

Ez a pesszimizmus, önsajnálat, alacsony önbecsülés, kishitűség

   

„Áradjon feléd lelkem szeretete, Ösztönözzön szeretetteljes megértésem. Hordozni fognak téged, és tartani fognak A magasrendű reményekben, s az élet szféráiban.” (Rudolf Steiner)

 

„Célunk egy virágzó gazdasági közösség létrehozása, ahol az összefogás erejével és biztonságos fizetőeszközökkel teremtjük meg saját anyagi függetlenségünket, segítve ezzel egy új pénzügyi kultúra elterjedését.”

 

Három dologra van szükség : kreativitásra, kritikai érzékre és vállalkozókedvre. Ehelyett mi beszabályozott, füttyre indítható, fegyelmezett szolgahadat képezünk.

Nem a saját személyes célokat kell látni, hanem a közösségi, csoport célokat, mert ha a csoportcélt elérjük, akkor a te saját célod is megteremtődik. Ha a saját célod lebeg az orrod előtt, akkor azt sosem éred utol, mindig az orrod előtt fog lebegni.

Vannak az életben természeti törvények, ezek egyike, hogy először vetünk, utána aratunk. Először adnunk kell, hogy kaphassunk.

Ha nem éled a saját álmodat, akkor majd éled a másét!

Amikor el tudod hinni, el tudod képzelni, ha el tudod képzelni, akkor meg tudod csinálni.

Régen azt hittem, hogy akkor érem el a sikert, ha megérdemlem. A siker elérése csak rajtunk múlik, a kitartásunkon, azon, ha elkezded, akkor ne hagyd abba és csak idő kérdése, hogy elérd a célod. Folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk, fejlődünk, változunk, több módszert alkalmazunk, elsajátítunk különböző készségeket és azt gondoljuk, hogy egyre ügyesebbek, okosabbak vagyunk és most már igazán megérdemeljük a sikert. Azt gondoltam mindig, ha elég jó leszek (mindenben), akkor megérdemlem, hogy elérjem az álmaim. Szerintetek globálisan azoknak van pénzük, akik megérdemlik?  Elgondolkodtató az, hogy olyan sok ember van a világon, akik nem érdemlik meg az anyagi bőséget, a sikert. Persze ez is egy érdekes nézőpont, de ez felülírja az eddig gondoltakat. Mitől sikeresek ezek az emberek mégis?

Nem hiszem, hogy egy drogdíler, egy maffiózó vagy egy politikus megérdemli azt a vagyont, amit felhalmoz. Persze egyáltalán nem jelent sikert az, ha valaki gazdag, sőt arroganciát vált ki a gazdagság, ha nem párosul megfelelő érzelmi gazdagsággal. Ezek az emberek csak egyszerűen értenek a pénzteremtéshez, be tudják fogadni a pénzt.

Ez, elég nagy felismerés. Az utóbbi időben befogadóbbá váltam én is az új emberek, a jó dolgok, az új lehetőségek felé, ami számomra a jó.

Ebben sokat segített nekem az Access , az Access eszközei és maga az AccessBars kezelés, mert a kezelés egyik alapja a befogadás, hogy be tudjuk fogadni magunk számára azt, ami jó, tehát befogadóképessé válok, így érkezik meg a pénz. Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon nagy hozzájárulás volt az életemhez, nagyon nagy segítség.

A sikerhez persze nagyon kell az is, hogy megtaláld az életutad.

Elfogadod, hogy te teremtesz mindent, elismered a felelősséget mindenért? Mindent te teremtesz, akkor is, ha abban a pillanatban nem tűnik úgy, mintha nem lennél részese, mintha nem rajtad múlna, pedig azt a szituációt is te teremtetted meg hozzá, valamikor valamivel. Elismered a kicsi teremtéseidet, ami látszólag nem is rajtad múlik, mert csak akkor tudsz befogadni nagyobb dolgokat.

Megoldás van,de válaszokat nem kaptok. A válaszok beszűkítenek, egy irányba tartanak, lekorlátoznak. Lépéseket, irányvonalakat mutatunk, de bele kell tenned a személyiségedet.

Kérdés, hogy milyen nézőpontod van, el  tudod képzelni azt, hogy sikeres légy?

Hajlandó legyél elfogadni, befogadni a sikert, de meg kell tanulnod kommunikálni róla.

Meg kell szólítani embereket, meg kell mutatni magatokat, meg kel nyílnotok. A változást csak az fogja hozni, ha meghívás leszek mások számára. Online, akkor muszáj megmutatni magad, ki kell mondani, hogy ki vagy, mert hasonló a hasonlót vonzza. (Hála, sebezhetőség, bizalom és tisztelet).

Milyen energia lehetek és mit tehetek, hogy a legnagyobb hozzájárulás legyek az egész világ számára? Ez egy olyan kérdés, ami elindítja a napom.

Amikor elpusztítod a hiedelmeidet, akkor elkezdheted  teremteni az életedet.Lehetek neked ehhez hozzájárulás?

Az első lépés lehet ahhoz, hogy előbb-utóbb Te is megtapasztalhasd, hogy végtelen lényként BÁRMIT választhatsz, … hogy megengedésbe kerüljél egyre több mindennel, pl. mások véleményével, hogy ne csak idézgesd, hogy “mások véleménye nem rólad szól, hanem róluk”, hanem éld is ezt, … hogy mindenből egyre többet fogadj be, amire vágysz. Pénzből, egészségből, tápláló kapcsolatokból … és sorolhatnám a véget nem érő változásokat, amit nekem hozott. Választanád?

energia+türelem=eredmény

Ha szolgálod az embereket, ez pénzt is képes manifesztálni.

Hozzájárulás lehetek a közös teremtésnek.

Hogy lehet nyomulás mentesen haladni?

Meg kell mutatkozni az interneten, hogy ne én keressek embereket, hanem engem keressenek.

Rövid idő alatt, könnyedén lehessen teremteni, ez érdekel?

Access Consciousness ®, egy különleges eszközrendszer, ettől egy teljesen új világ nyílik meg. Hozzáférsz a saját tudásodhoz, meglátod, hogy neked mi működik, lehet, hogy senki másnak nem működik, de neked igen.

 A valóságunkat a nézőpontjaink teremtik és nem fordítva.Tehát nem a helyzetek miatt van olyan véleményed, ami, hanem a nézőpontod teremti meg az élethelyzetedet.

A pénzzel kapcsolatban is vannak nagyon mély, belénk kódolt nézőpontok pl. a pénzét keményen meg kell dolgozni ezt tanítják, annak vannak értéke, ami nehéz, a pénz piszkos, csak annak van sok pénze, aki nem tisztességes úton jutott hozzá, vagy vérrel verejtékkel lehet megszerezni….

Ha ezeket a nézőpontokat elengeded, akkor megváltozik az életed. Nem azt mondom, hogy ezentúl nem kell dolgoznod a pénzért, hanem azt, hogy tudd, mikor mit kell tenned. Rengeteg nézőpontunk van minden területtel kapcsolatban. Mennyire vagyunk egészségesek, betegek, hogy nézünk ki, hogy viselkedünk….

Mennyire tesszük jelentőségtelivé azt amit csinálunk?

  • Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavarokat, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel kapcsolatos problémákat, és sok mást is.

  • Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

   Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

   Csodaszép napot kívánok!

   Szeretettel:

   Weldin Magdolna

   Tel.szám: 06 70 6738088

   E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

   Facebook profil

   Facebook üzleti oldal

   Facebook zárt csoport

   YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük