Az élet nevű tanfolyam a legdrágább az összes tréning közül.

   

Nem a pénz tesz gazdaggá, hanem a tudás. Minden tudás annyit ér, amennyit használjuk. A világon mindent elveszíthetsz, de azt a tudást, amit megszereztél, azt soha.

Amikor az autódon kell gumit vagy olajat cserélni, hogy tovább tudd használni, mindenki előteremti rá a pénzt… kérdés, hogy önmagadra mikor fordítasz ennyit, hogy le tudd cserélni a nézőpontjaidat, gondolkodásodat a teremtésről és a pénzről, hogy továbbjuss és anyagilag megerősödj?

Természetesen, ha akarod… A magunkba fektetett energia, pénz és idő sokszorosan megtérül… hogy igazi hozzájárulás lehessünk a világnak és végre jó irányba mozdítsuk ki a teremtésünkkel.

A tudás addig nem hatalom, amíg nem párosul cselekvéssel. Amikor elindulunk, ki kell tűzni egy célt. Nagyon fontos, hogy ne csak pénzforrásnak tekintsük azt, amivel foglalkozunk és a munkatársakat. Az emberek megérzik, hogy önző érdekek vezérelnek,ezért rövid időn belül magunkra maradhatunk. Másrészt azt is megérzik, ha embertársi szolgálat és segítés lehetőségeként kezeljük őket, s ezért együtt fognak velünk működni. Lelkünkben vagy bőséget, vagy szűkösséget érzünk, ennek megfelelően leszünk nyitottak, vagy védekezésre rendezkedünk be és építünk fel olyan életet, amely pontosan azt tükrözi, amit érzünk. Ezért igyekezzünk az élet bőségét, gazdagságát érezni lelkünkben, hogy meglássuk, hogyan teremthetjük meg mások és magunk számára.

Amikor az ember végre megtalálja az életcélját, akkor az energiáknak olyan kimeríthetetlen és különleges forrása tárul fel, melyeknek segítségével óriási eredményeket érhetünk el. Ennek a tápláló forrása a szenvedély, mely az életcélunk megvalósítása felé hajt.

“Ha képes vagy valamire, vagy arról álmodozol, képes leszel rá, láss neki. A bátorság alkotóérőt, cselekvőkészséget és varázslatos energiákat rejt.” Goethe

A célnak mindig kapcsolódnia kell mások segítéséhez és a másokban rejlő pozitív erők kibontakoztatásához. A cselekvés fontos, de igazi súlya akkor van, ha életcélunkkal összhangban lényünk, világunk nemesítésére irányul. Ezért hívnak bennünket emberi lényeknek és nem emberi cselekményeknek. Világos, jól megfogalmazott életcéllal, -történjék bármi- az életedben nem fogsz elveszni. Ha válaszúthoz érkezel, mindig tudni fogod, hogy mi az, ami szolgálni fogja életcélodat és mi az, ami nem. Amikor nehéz idők jönnek, életcélod átsegít rajtuk. Viszont ha nincs életcélod, nincs jövőképed, nem fogod látni miért kell megküzdeni a nehézségekkel.

Ha életcélod ott lebeg tudatosan előtted, amikor pont egy hullámvölgyben vagy, amikor nem mennek olyan jól a dolgok, ilyenkor mindig látni fogsz egy fénysugarat és ez segít, hogy újból talpra állj és elindulj.

Hogyan tudod fokozni a szenvedélyed? Ennek az a módja, hogy fűtőanyagot adunk a tűzhöz, hadd égjen úgy,mint még soha.A szenvedély rendíthetetlen hit és teljes odaadás,mely rokon az életed feltétel nélküli szeretetével.

Égő vágy, nem egy kívánság, vagy vágy, mert ez belül ég és mindegy, hogy mi történik, mert egyszer fellobban és ég és bármi is van, nem alszik el. Gyakran megszállottságnak tűnik.

Vizualizálás:

“A Lélek a mester,

A képzelőerő a szerszám,

És a test a formálható anyag”

(Paracelsus)

A vizionálás szellemi folyamat, amelynek során az ember a szellemi erők, különösen a képzelőerő segítségével meg tud valósítani előzőleg meghatározott célokat és projekteket. A vizionálás segítségével nemcsak a jelent, de a jövőt is befolyásolhatjuk.

A képzelőerő szellemi energia, amely nem kötődik térhez és időhöz, ezért minden dimenzióban képel mozogni.

 Szárnyakat ad az ember fantáziájának, és a megvalósítást sürgeti.

Egy kép felér ezer szóval, ha ez egy olyan valaminek a képe, amit igazán akarsz és ezt a képet élesen, rendszeresen kivetíted elméd mozivásznán.

Rendíthetetlen hit, lelkesedés: hinned kell magadban, hinned kell a cégben, hinned kell és egyet kell értened a cég filozófiájával, hinned kell az emberekben, hinned kell abban, hogy jót csinálsz.

Oktatás és tanulás: azt gondolom, hogy életünk utolsó pillanatáig tanulnunk kell.

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.”

Nelson Mandela

Támogató környezet: sokat segít, ha békés körülmények között, a szeretteid támogatása mellett tudsz dolgozni, az ellenkezőjét senkinek nem kívánom.Amikor az emberek csatlakoznak a rendszerhez, első lépésként segíteni kell őket abban,hogy kitűzzék a céljaikat. Amíg nem ismered személyes céljaikat, nem tudsz kapcsolatot találni a rendszer és a számukra igazán fontos dolgok között. Egy jó közösségben nagyon fontos, hogy a személyes céljaink megegyezzenek a cég érdekeivel.

Az vagy, aminek gondolatban látod magad.Gondolatainknak óriási ereje van, a gondolataink döntik el, mi valósul meg az életünkben. A gondolatainkra való koncentrálás egyik módja, hogy leírjuk a céljainkat. Az írás, nagy hatalmú cselekvés. Azzal, ha leírod,elkötelezed magad mellettük. Amit leírsz, bevésed a tudatalattidba, ha pozitívan és jelen időben fejezed ki, amire kötelezettséget vállalsz a tudatalattid kész tényként fogja elfogadni és úgy fog irányítani az élet minden területén, mintha ez az életcél már valóság lenne.

Igyekezz olyan emberekkel körülvenni magad, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak, akiknek hasonló céljaik vannak, akik mernek nagyot álmodni.”Ha belépsz egy szobába, ahol te vagy a legokosabb, akkor rossz helyre mentél!” Keresd az okos emberek társaságát, akik téged is felemelnek.Ha sikeres akarsz lenni, vedd körül magad sikeres emberekkel, nem szárnyalhatsz sasként csirkék között.

Ahhoz, hogy megmozdulj, elindulj, akárcsak gondolatilag is, motiváció kell.A motiváció kívülről jön,külső elváráson alapszik, mindig valami célért motiváljuk magunkat. Inspiráció-belülről jön, lényünk legmélyéről szakad fel, ezt nem lehet nem megtenni, élvezet csinálni. Az a legfontosabb, hogy élj bentről kifelé és így egyre több inspiráló gondolatod lesz. Írd le a céljaidat,ahogy leírod, máris ott a következő, ez a kreativitás. Egyre több inspiráló elképzelésed lesz és ez ösztönöz a cselekvésre.Így leszel a FORRÁS.

Magas érzelmi töltet magas szinten tartásával folyamatosan jönnek az ötletek, megoldások. Két út van előttünk, a tudatos élet és a félelem alapú

Tudatos élet

játék, kezdj játszani mindennel, ami körülötted van, önmegvalósítás, felvállalása annak, amiért megszülettél, kreativitás, alkotás, hiszek magamban, határozott vagyok, lélekjelenlétem van, laza, fesztelen vagyok, mosolygok, fegyelmezett vagyok, nyugodt vagyok, megfelelő szokásokat alakítok ki

Félelem alapú élet

biztonság keresése ez a kreativitás korlátja), a járt utat a járatlanért nem hagyja el, szkeptikusok, ellenzők tábora, kétkedők, hitetlenek

Az ember abban a pillanatban válik igazán naggyá, amikor sikerül rákapcsolódnia az univerzális elmére és sikerül átvenni annak az energiáját.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

2 thoughts on “Az élet nevű tanfolyam a legdrágább az összes tréning közül.

 1. Az élet nevű tanfolyam a legdrágább az összes tréning közül.

  Ez így igaz. Az árat mindenki megfizeti.
  Van aki BTC-t adományoz vadidegeneknek, homályos ígéretekért
  és csak excel táblában létező kamupénzért, mellyel maximum a többi sorstárssal
  tud kacatokat csereberélni. Igazi pénzt, pláne nyereséget csak az realizál
  aki a valódi, folyamatosan növekvő értékű BTC tulajdonosa.
  A legdrágább tanfolyam.

  1. Kedves Gerzson!
   Valóban jól látod, ehhez hozzátenném még azt, hogy keress információt és olyan embereket, akik dolgoznak a rendszerben- akár engem- és nagyon szívesen tájékoztatlak arról, hogyan lehetsz elégedett és hálás, amiért megismerted az SCN rendszerét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük