A kecskeméti SCN piac margójára…

A kecskeméti piac margójára: olvasni is egy élmény, részt venni rajta és mindezt megélni egy csoda , mindenki ott volt a csapatból, folytattuk a Pesten félbehagyott beszélgetést, ismét együtt voltunk, jó volt Veletek,köszönet és hála!

MÖRK LÁSZLÓ

Már hétfő van, és még mindig a kecskeméti piac mámorában vagyok! Amit az ottani piac szervezői “műveltek”, – mert az már művészet volt, – vezető mentorunk Szücs Tünde vezetésével, segítő készségével, tudásával, kitartásával, munkabírásával mindannyiunk számára példaértékű. Én erről a napról csak super-lativuszokban, /a legfelső túlzófokban/ tudok beszélni. Több mint 300 km-ről érkeztem, és ha a GPS elsőre nem vezet oda, én magam, délig kerestem volna a helyszínt, mert nem gondoltam, hogy Kecskemét ilyen nagy város. /Mit tud a dunántúli az Alföldről?/
Na szóval bepakolás – pik-pakk ment, – mert olyan sokan vállalkoztak segíteni, hogy alig tudtam “visszautasítani” a sok segítő szándékot. Még levegőt sem tudtam venni, annyi kérdés érkezett felém, néhányak már 2-3 tárgyal a kezében kérdezte az e-mail címet, amit egy kis demonstrációs táblára előre kiírtam, a tévesztés elkerülése érdekében. Olyan figyelmesség, a termékekről funkcionális működő képesség iránti igény ritkán tapasztalható érdeklődő kíváncsiság tört rám a kérdések özönével, hogy alig bírtam a terhelés. Na, ez … ment órákon keresztül. Tanulunk, és tovább adjuk a tudást, tanulunk, és tovább adjuk a tudást! Többeknek segítettem utalást intézni, volt aki 2x is utalt, talán egy kicsit türelmetlen volt, de mivel fiatal volt odaadtam a saját telefonomat, hogy tegye jóvá türelmetlenségét, – tanulja meg az én telefonom használatát is, – utalja vissza a túlfizetést. BINGÓ, SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!! Közösséget építünk? IGEN! És nem akármilyent! Olyant ahol a lelkiismeret, a tisztesség, a szabad emberi lét, az indivídum, /a jogok, felelősségek és kötelességek viselője,/ aki ki tudjon állni a saját igazáért, és mint “emberi lény” tegyen annak érdekében, hogy a saját, és környezetének jobbléte érdekében cselekedjen, ismerve a hozzátartók igényeit!
Későre járt már. Pakolok, és számot vetek. Mi is történt ma? Anyagi javak? Ki tudja? A Teremtő segítségével voltam itt ma is.
Az én végkövetkeztetésem: élmény, a másik megbecsülése, tisztelete, türelem, tanulás, tanítás, fejlődés, önzetlenség, elégedettség, és MÉRHETETLEN ÖRÖM
… és még haza kell érnem, közel 300 km, köd, sötét köd szitálás, szembejövő autók fényei, nyálkás, síkos út, olyan út, ahol a teherautók vágányhoz hasonló nyomvonalat vágtak az aszfaltba, és ha már elértem az autópályát, akkor már fellélegezhetek, hogy csak 150 km-t kell még hazáig vezetnem nem jobb látási körülmények között.
Köszönöm Szücs Tünde vezetőmentor és csapata, köszönöm Kecskemét, hogy egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb. A Teremtő áldását kérem további tevékenységükre!
U.i. Néhány utalás valahol az éterben eltévedett. Mire hazaérkeztem, és megpróbáltam a neten is látni mi is történt e napon, bizony a korábbi hiányosságokat szinte hiánytalanul megtaláltam. KÖSZÖNÖM, mindenki türelmét, kitartását, megértését, lelkiismeretes együttműködését, tiszteletét, Üdvözlettel: Mörk Laci”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük