Ez a zseniális magyar pénzügyi találmány olyan, mint egy különvonat.

 Szeretnél-e egy virágzó gazdasági közösség résztvevője lenni, ahol az összefogás

erejével biztonságos fizetőeszközökkel teremted meg saját anyagi függetlenségedet,

segítve ezzel egy új pénzügyi kultúra elterjedését.”

A vonat neve SCN, amire ha jegyet vált az ember, akkor egy végtelen lehetőségek pályáján haladó járművön találja magát. Például, ez a vonat az idén mar 500 embert ingyen elvitt es elszállásolt Görögországban, Sarti szigeten. Nem sokan hittek, hogy ez ténylegesen meg is fog történni és nemcsak egy promóciós trükk. Es megtörtént, es több száz ember boldogan, lebarnulva, feltöltődve haza is ért.
Erre a különvonatra most is felszállhatsz, es ha, például Te is szeretnél Görögországban nyaralni, a ˝jegyet´ ezen a heten akar meg is válthatod.
De ezzel a jeggyel nemcsak nyaralhatsz, hanem:
Regizz be még ma 5 ismerősöd és verifikáld november 1-ig, ezért megajándékozunk 700 HARD-al. Nézd meg a HARD egyenleged! Lehet hogy jelenleg is van minimum 300 HARD-od, igy a HARD-jaid mennyisége eléri a 1000-et és már is 1000 BTH fedezeted keletkezik, melyből több millió forint értéket tudsz megteremteni a következő 5 évben.
Lépj fel a már mozgó SCN vonat lépcsőjére! Ez nem baleset veszélyes!”
Hogyan jöhetsz velünk nyaralni Görögországba ?
A hamarosan induló CoverMarketban vásárolj 20 terméket Covernote-tal, vagy adj el 20 terméket Covernote-ért. Ezzel már majdnem beszállhatsz a Sartiba menő buszba. Az elfogadott Covernote-jaidból, vagy a már meglévő Covernote-jaidból, 15-öt válts át Covercash-re és amint megjelenik a CoverCoin, váltsd át 15.000 CoverCoinra, fizesd ki vele az utad és már indulhatsz is Görögországba.
Biztosan van 5 ismerősöd, aki szeretne Görögországban nyaralni. Hívd meg őket egy nyaralásra, regisztráld és verifikáld őket, érd el, hogy a kapott 700 HARD-od elérje az 1000-et és akár ki is fizetheted nekik a 15.000 CoverCoint.
Mennyibe kerülne tulajdonképpen a görög út?
15 Covernote átváltása a mai napon 1793,34×15= 26900 Ft 5%-a = 1345 Ft. Ha november 6 körül váltasz CC-t, akkor ha addig meg lesz a 21 verifikáltad, akkor ingyenes, ha nem lesz meg, akkor kb. 4,5ezer forint. Tehát ha van 21 verifikáltad (vagy elhatározod hogy megcsinálod) akkor 1400 Ft-ból, ha nincs 21 direkted, akkor kb. 6000 Ft-ból bárki eljuthat Görögországba. Ez még kevesebbe kerül, mint a tavalyi promóció, hiszen tavaly 0,01 BTC értékű BTH vásárlás volt a feltétel, ami több volt mint 1400 Ft, de még 6000 Ft-nál is többe került.
Mindössze ennyit kell tenned, hogy eljuss Görögbe fillérekből.

Szűcs Tünde

vezető mentor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük