Miért lesz blockchain alapú a SCN rendszer?

A Smart Crypto Note víziója

A Smart Crypto Note egy globális, decentralizált, független kereskedelmi- és üzleti platformot kínál a társadalom minden szereplőjének.

Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani.

A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket.

Az SCN sikerét két terület kiváló összhangja biztosítja. A globális szervezeti működést egy máltai székhelyű  holding cégcsoport irányítja majd, képviselve lokálisan és globálisan is minden résztvevő egyéni és közös érdekét.

(Jelenleg a blokklánc alapú rendszerek, kriptopénzek legszabályozottabb, legbiztonságosabb jogi feltételei Máltán találhatók a világban.)

 

A blockchain technológia hamarosan forradalmasítja mindazt, amit a biztonságról, az adminisztrációról tudtunk.

A blokklánc rendszer ugyanis egy biztonságosabb és radikálisan gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé. A blokkláncon vezetett tranzakciók bárki számára nyomon követhetőek és visszafordíthatatlanok.

A smart contractok, azaz okos szerződések tartalmazzák a szerződéses feltételekkel kapcsolatos összes információt, és az előre meghatározott feltétel(ek) teljesülésekor automatikusan végrehajtják az adott feltétel(ek)hez kötött tevékenységet, tranzakciót, következményt.

Az SCN saját blokkláncot fejleszt, amelynek bevezetése 2019-ben fokozatosan történik. Mindaddig, amíg a blokklánc nem kerül bevezetésre, addig az SCN digitális fizetőeszközei jogilag mint “digitális pénzhelyettesítők” definiálhatók.

A blokklánc bevezetése után válnak mindezek kriptoeszközökké, kriptopénzzé.

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük