10 milliószoros csodatévő nap

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.

 Hogy ez mit jelent?

Azt, hogy minden megnyilvánulásod, tetted következménye tízmilliószorosan hat másokra és hat vissza rád. Vagyis ezeken a különleges tízmilliószoros napokon érdemes még tudatosabban, jobban figyelni arra, hogy pozitívan szemléljük a világot, kedvesek legyünk másokkal és önmagunkkal egyaránt, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza ránk a gondolataink.

Mi a 10 milliószoros nap? A tibeti kultúrában “nagy” Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.

Az általánosságban működő energiákat egyesítve, ennek a napnak sokszoros teremtő energiájával, komoly előrelépést tehetsz életed változtatásában.

Olyan változásokra van szükség, ami a Te külső-belső harmónia igényedet szolgálja.

A szívedre hallgass, ne hagyd, hogy elméd felülbírálja vágyaidat!

Most ne közös, családi programban gondolkodj, hanem válassz olyan elfoglaltságot, ami számodra nyújt igazi lelki feltöltődést.

Higgy magadban és akkor a sors támogató energiáját élvezheted.

Gondoskodj arról, hogy legalább a mai napon csakis olyan dolgokkal foglalkozz, ami jólesik a lelkednek, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni!

Használd ki a gondolatok erejét, és próbáld ki a tudatos teremtést.

Ma ne csak gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben, de írd is le!

Sőt, egy kicsit túlozhatsz is… Figyelj magadra, tudatosan fókuszálj a pozitív dolgokra.

 Teremts olyan körülményeket, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhass.

Ünnepelj!

Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.

Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni.

Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó.

TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ és a TEREMTŐ!

Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson!

Menj a tükörhöz, és mondd ki hangosan:

„Megérdemlem, hogy nagyon boldog legyek! Megérdemlem, hogy szeressem magam, szeressenek mások és boldogan éljek.

A mindennapokra is igaz, hogy gondolkodásod, nézőpontod határozza meg a valóságodat.

Te tervezed meg utadat, te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét.

Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden a te teremtményed, ami a világodat meghatározza.

 Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap, mint nap gondolsz. Amennyiben ezek előremutató – a saját értékítéleted szerint – pozitív gondolatok, akkor a valóságod is olyan lesz, amilyet szeretnél.

Karcsúbb testre, több pénzre, szerelemre, barátokra, jó életre vágysz?

Rendeld meg az Univerzumtól ma! 

Légy egyszerűen boldog, álmodozz bátran és lehetőleg kerüld a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket és te se panaszkodj!

Adj ajándékot másoknak, akár csak egy jó szót, egy mosolyt, egy ölelést, egy finom ebédet. Tedd mindezt elvárások nélkül, szívedben hálával.

A nap folyamán figyelj a hálaadásra! Köszönj meg mindent, mi körülvesz a legapróbb dolgokat is, a legkisebb örömöket is, legyen hála és szeretet a szívedben. Ezek a legmagasabb rezgésszintű energiák, amik segítenek bevonzani életedbe a csodákat.

Ha valamire már régóta vágysz, akkor azt ezen a napon vedd meg magadnak és amikor átadod a pénzt érte, akkor tedd ezt szeretettel, megköszönve, hogy a kiadott pénz megsokszorozva érkezzen vissza hozzád!

Csodaszép teremtő napokat kívánok !

   

Az űrhajó mélyebbre süllyedt a mocsárban és Luke a következőt mondja:

Sose jutunk ki innen.

Yoda: Ilyen biztos vagy benne? Mert akkor valóban nem jutsz ki soha. Hiába tanítalak téged? Luke: Mester más dolog köveket mozgatni és más kihúzni ezt innen. Yoda: Nem más, csak te gondolod, hogy más. El kell felejtened amit eddig hittél! Luke: Hát jó, megpróbálhatom. Yoda: Nem, ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! Luke: Nem megy, túl nagy. Yoda: A nagyság nem számít. Bízd csak rám. Engem kicsinek látsz, nem igaz? Hát tudd meg a látszat csal mert velem van az erő és az erő hatalmas. Az életből árad, ezért nagy. Körülvesz valamennyiünket, összeköt és megvilágosít minket. Nem az izmaidban, magadban, magad körül kell érezned az erőt. Mindenütt közted és köztem. A fákban, a kőben, mindenütt. Igen, az erő ott van a föld s a hajód körül is. Luke: Lehetetlent kívánsz. Miután Yoda Mester kiemelte a hajót a mocsárból Luke a következőt mondta a Mesternek: Hát ez hihetetlen. Yoda: Ezért nem sikerült neked.”

Az ERŐ legyen VELED!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük