Minden álom, elKÉPzelés egyszer megvalósul…

AZ SCN RENDSZERE:

Ez a rendszer most épül, még nincs teljesen kész, de már közel van az az idő, amikor képesek leszünk megváltoztatni sok-sok ember életét. Minden nagy álom, elKÉPzelés egyszer megvalósul… valaki megálmodja és lesznek olyanok, akik hisznek benne, hisznek abban, hogy összefogással, közös munkával létrehozunk egy olyan közösséget, ahol mindenki megteremti a saját jólétét. Amíg nincs 100%-ban kész a rendszer, addig korlátozott lesz a használhatóság is. Ezzel tisztában vagyunk, egy találmány fejlesztésébe csöppentünk, ezért kapjuk most a magas szorzókat. Akik bizalmat szavazunk a rendszernek és türelemmel várjuk, hogy minden készen legyen, (Pl. ha ma önállóan vásárolsz akkor 5,881x-os értékben tudsz BTH-t vásárolni, viszont egy mentor még május 31-ig a csoport prémium szorzón keresztül tud abban segíteni, hogy 40x-es fedezeti tőkét szerezhessetek). Nov. 6-án már semmilyen kedvezmény nem lesz, csupán azok tudnak olcsóbban BTH-t beszerezni, akik a Coverstockon tudnak olcsón CN-t vásárolni. Pl. ha 50%-on tud vásárolni, akkor 1 BTC-ért 2000 BTH-hoz lehet jutni. Most ezt a 2000-et csoporton keresztül 0,05-ért lehet beszerezni, tehát nagyon nem mindegy, ki mikor hozza meg a döntést. Ma már szinte mindenki számára nyilvánvaló, hogy a gazdasági és pénzügyi rendszer elérkezett végső összeomlásának határára. A jelenlegi pénzügyi rendszer nem szolgálja az emberiséget, hanem pont az ellenkezője igaz, pusztulásra ítéli a világot. Az egész világunk és annak fejlődése egy olyan ponthoz érkezett, amikor a kialakult helyzeten a régi gondolkodással nem lehet változtatni és azt, ami elromlott csak új gondolatokkal és új megoldások alkalmazásával lehet valami újra cserélni. Azt gondolom, hogy teljesen nyilvánvaló az, hogy amit a központi hatalom elrontott, azt csak kisebb helyi közösségek szintjén lehet javítani és megoldani. Egy közösség által létrehozott rendszerből olyan harmónia sugárzik és olyan gazdasági mozgató erők indulnak ki, melyek egy óriási gazdasági fellendülést hozhatnak a csoport számára. Egy ilyen rendszer elindítását tekinthetjük a legjobb védekezésnek a pénzügyi és gazdasági rendszer összeomlásából keletkező problémákkal szemben. Egyre több helyről lehet hallani közösségi pénzek bevezetéséről, ez nem csak egy pillanatnyi divat, hanem ennél egy sokkal komolyabb és összetettebb dolog.

A közösségi pénz bevezetése közvetlenül kihat az emberi viselkedésre, az erkölcsi érzékre és értékekre, sőt a közösség működésére is. Ez nem egy csodaszer, de jelen pillanatban a leghatékonyabb védekezés a recesszió, a munkanélküliség, a közösség széthullása és a környezet romlása ellen.

Szeretnél csatlakozni a Smart Crypto Note rendszeréhez, szeretnéd megkapni az ajándékba kapott kriptopénzed?

1. Ha még nem vagy tagja a közösségünknek, akkor csatlakozz!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben.

Csináld meg a verifikációt, igazold magad!

A verifikálás azt jelenti, hogy a felhasználó azonosító adatai ellenőrzésre kerülnek.

Erre azért van szükség, hogy (jogi- és biztonsági okokból – lásd az SCN pénzmosás elleni szabályzatát) a rendszer minden tagot azonosítani tudjon, mint létező személyt. Amíg ez nem történik meg, addig az adott felhasználó csak korlátozottan tudja használni a Smart Crypto Note rendszerét.

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

 

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük