Mindig van remény, mindig van kiút!

1. Lehet, hogy a béka segge alól nézve laposnak tűnik a Világ, de ha felemeled a fejed, akkor minden háromdimenzióssá válik.

2. Ha azonban csak filózgatsz a dolgokról, akkor nem történik semmi. Ha meg akarod tudni, mi van a béka segge felett, lépned kell! /Autót vezetni is csak úgy tanulsz meg, ha beülsz az autóba, és nem úgy, hogy elmélkedsz róla./

3. SOHA NE FELEJTS EL: MINDIG VAN REMÉNY, MINDIG VAN KIÚT! Maximum nem látod, mert amikor a sárba van nyomva a fejed, nehéz bármit is észrevenni! Csavard ki a kezét annak, aki a sárba nyom, mosd ki a szemedből az iszapot, emeld fel a fejed, és MOST nézz körül. Azt fogod mondani: Jéééé!

4. Ha valaki képes volt megcsinálni, akkor más valaki is képes lehet rá! Akkor akár TE is képes lehetsz rá!

5. Ha találtál egy megfelelő Utat, lépj rá AZONNAL, különben úgy jársz, mint a többi dologgal, amit eddig halogattál: SEHOGY! Sosem lépted meg Őket.

6. Ha az Út előre visz, hagyd abba a filózást, hogy esetleg van megfelelőbb út, és más út vagy több út! Inkább járj rajta, juss egyről a kettőre, és ismerd meg az út összes jelzőtáblát!

7. Ha az Útról később kiderül, hogy mégsem az volt az Út? Na és? Közben megtanultad, hogyan kell járni, hogyan kell a jelzőtáblákat kiismerni, és hogyan igazíthatod útba a többieket! Persze azért igyekezz ne sokszor tévedni, különben azt fogják mondani a Te rólad, hogy baromság.

8. Addig amíg követned kell valakit, kövess valaki olyat, akivel tudsz azonosulni, és megfelelő példát tud mutatni Neked.

9. Kövess például engem….megmutatom az utat!

A Smart Crypto Note egy globális, decentralizált, független kereskedelmi- és üzleti platformot kínál a társadalom minden szereplőjének.

Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani.

A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket.

Az SCN sikerét két terület kiváló összhangja biztosítja.

A globális szervezeti működést egy máltai székhelyű  holding cégcsoport irányítja majd, képviselve lokálisan és globálisan is minden résztvevő egyéni és közös érdekét. (Jelenleg a blokklánc alapú rendszerek, kriptopénzek legszabályozottabb, legbiztonságosabb jogi feltételei Máltán találhatók a világban.)

Kockázat mentesen csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged, hogy BIRTOKBA vedd az AJÁNDÉKODAT

“A Bitcoin csupán a blockchain technológia egyik felhasználási módja, amikor ezt a találmányt spekulációra és fizetésre használjuk.

Ugyanakkor a blockchainre épülő okos szerződések ennél jóval összetettebb feladatok ellátásra is alkalmasak: például önműködő értékpapírok kibocsátására, automatikus biztosítási kárkifizetésre, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására.” https://www.portfolio.hu/…/nagyobbat-szolhatnak-az-okosszer…

A SMART CRYPTO NOTE az évtizedek óta jól működő váltó, mint értékpapír crypto verziója, melyet egy fantasztikus magyar csoport fejlesztett ki.

Ezzel az egyedi rendszerrel elképesztően magas tőke képzésére is van lehetőség, rövid idő alatt, amelyből pl. egy devizahitel kifizethető, vagy akár egy ingatlan, vagy nagyobb értékű autó vásárolható, vagy akár vállalkozás finanszírozásra használható.

Ha többet szeretnél megtudni a Smart Crypto Note rendszeréről, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor csatlakozz hozzánk!

 

1. Kattints a regisztrációra!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben (1000 FRH).

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük