“Végülis a semmiből lesz valami?”

“Végülis a semmiből lesz valami?”

Igen. Minden valami a semmiből lett… 😉

De itt nálunk csak majdnem, ugyanis valamit azért kell tenni is, hogy a „semmiből” valami legyen: regisztrálni kell. Ezután az ajándékba kapott eszközökből már lehet csinálni valamit, tehát megint kell egy kis együttműködés: pl. verifikálni, majd eladni vagy felhasználni a 200 CoverNote-ot… stb.

Hasonlóan, mint a Bitcoinnál: egyszercsak valakik kitalálták, közzétették, páran elkezdtek foglalkozni vele, majd egyre többen, aztán Hanyecz László elsőként fizetett vele, aztán egyre többen kezdték elfogadni fizetőeszköznek, aztán elkezdték venni azok az emberek, akik nem akartak bányászni, egyre többet adtak érte, majd berobbant, ciklikusan felszökött az árfolyama, majd leesett, majd újra felszökött, egyre magasabbra, aztán egyre többen spekulálni kezdtek vele… Most itt tartunk: egy digitális jel ma 3700-3800 dollárt ér, azaz nagyjából 1-1,1 millió forintot.

Tehát van egy működő, létező, a BTC-n túl is már sok száz esetben bizonyítottan működő modell a digitális pénzekre, amit mi egy világszinten is működő, komplett pénzügyi modellé fejlesztettünk. Van külön felhalmozási eszköz (BTH), van hitel jellegű eszköz (CN), van kis- és nagy címletű fizetőeszköz (CC, CN, CH), így megvan a pénz körforgásának rendszere. Ezen felül lesz egy egyedi, innovatív megoldásunk, egy közösségi, ún. „Decentralizált Blokklánc-alapú Árfolyam-szabályozás” (DBA) is, vagyis a BTC legnagyobb nehézségére, a nagy volatilitás kiküszöbölésére is van megoldásunk.

Szóval igen, a semmiből csinálunk valamit: egy világraszóló dolgot.

Egyszerű vásárlóként, ajánlóként, vagy mentorként ill. vezető mentorként még inkább, azaz  a munkád által és a rendszerünk kínálta lehetőségekkel Te is akár a semmiből is létrehozhatod a saját vagyonodat. Hamarosan megtapasztalhatod, hogy az SCN által megteremtett digitális fizetőeszközök rendszere milyen mértékben fogja megváltoztatni az anyagi helyzetedet.

Hétfőnként 20:00-kor élő bejelentkezéssel és friss információkkal várunk Téged is.

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Ha többet szeretnél megtudni a Smart Crypto Note rendszeréről, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor csatlakozz hozzánk!

1. Kattints a regisztrációra!

 

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben (1000 FRH).

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük