Regisztráció

A Smart Crypto Note (SCN) rendszerébe 14. életévet betöltött természetes személy és hivatalosan bejegyzett cég illetve szervezet regisztrálhat.

Természetes személy meghívón keresztül vagy közvetlenül is, cég illetve szervezet csak meghívón keresztül regisztrálhat.

A regisztráció során az alábbi adatokat kell megadni: név / cégnév / szervezet neve e-mail cím telefonszám

A regisztráció feltétele, hogy a vonatkozó szabályzatokat (ÁSZF, GDPR) a tag elolvasta és elfogadta. A személyes adatok kezelése az adatvédelmi törvény előírásai szerint történik.

A regisztráció utolsó lépéseként a megadott email címre kiküldött ellenőrző emailben található linkkel a regisztrációs szándékot meg kell erősíteni.

A regisztráció ingyenes.

A személyes adatok kezelése az adatvédelmi törvény előírásai szerint történik. Minden újonnan regisztrált természetes személy ​0,04 BTC értékű HARD-ot kap ​ a pillanatnyi HARD/BTC árfolyamon számolva.

Az új partner a regisztrációja után információs anyagot kap emailben, melyben tájékoztatást talál a rendszer működéséről és az elérhető lehetőségeiről.

A regisztrációt követően minden tagnak az ide vonatkozó szabályzatok alapján a rendszer szakmai tanácsadót, mentort jelöl ki, akivel akár azonnal felvehetik a kapcsolatot.

A természetes személyeknek verifikációra van szükségük az SCN rendszerének teljeskörű eléréséhez, anélkül csak korlátozottan használhatják azt.

Cégek és szervezetek jóváhagyott verifikáció nélkül még korlátozottan sem jogosultak az SCN rendszerének használatára.