Képzési tapasztalatok

Mit adott a képzés, milyen eredménye volt a számodra, mit vittél haza belőle?

Sütő  Sándor

Hálás vagyok, hogy ez a képzés, a türelmes oktatónk és a segítőkész csoporttársak megadták nekem, hogy újra felfedező legyek. Már látom, hogy a több napos sorozatos képzésnek köszönhetően már nem csak másokat leszek képes jobban megismerni, hanem saját magamat is más nézőpontból figyelhetem meg, ami igazán kitágítja a világlátásom, megváltoztatja a kommunikációm és ezáltal az életem is. Építsd magad Te is és épülni fog a jövőd is! Aki sajnálja a pénzt, időt, energiát a tudásra, az még nem számolt a tudatlanság árával.

 

Koósné Emi

Igazán év elején szerettem volna a képzésen részt venni, mert még szabadabb vagyok.
Két intenzív nap volt. A tudást szívom magamba, ahol csak lehet részt veszek oktatásokon.
Több  milliós oktatáson még nem voltam, Igaz nagyon sok jót mondanak róla.
Amit a két napon kaptam, szerintem ilyen oktatás volt. Az elmélet azért volt érdekes, mert úgy éreztem, hogy én ezt tudom, mintha a szavaimat hallottam volna újra. Nagyon jól felépített érthető elméleti anyagot hallottam. A gyakorlat: na ez volt az igazán nehéz. Amikor az elméleti részeket gyakorlatban valósítottuk meg az bizony elején görcsölve, de újra és újra gyakorolva, ha kelletett akár 2o x is kezdte a nehézségeket oldani. Amikor a gyakorlások után újra kezdtük, éreztem, hogy lazább leszek, nem görcsölök, Igazán bele tudtam élni magam a partner nézőpontjába.Remek oktatók, remek tanulók, Nagy összhang, Egymás segítése. Minek is nevezzem? – közösség – jött a két napon össze.Egy fantasztikus lehetőség, hogy addig gyakorolhatunk továbbiakban is, amíg az oktatóink meglesznek elégedve velünk. Utána érzem, hogy felvértezve a tudással, már mi is olyan profin dolgozunk a leendő partnerekkel, mint Ők. Én imádok ebbe a közösségbe járni, ide tartozni.Köszönet mindenkinek!

 

Anita Pércsi
Kedves Magdi és Józsi!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a fáradságotokat!
Bodnár János ‘tolt’ be ebbe a csapatba, és nagyon meglepődtem, de jó, hogy így történt, magamtól biztos nem kezdtem volna neki. 🙂 Biztos lett volna kifogás!
Nagyon jó és összeszedett volt az anyag, nekem személy szerint sokat segített az, amikor a mentorok bemutatták a szituációt, mert akkor esett le igazán, hogy hogy is néz ki az, amit az elméletben tanultunk.
Sokat gondolkodtam azon is, hogy még mi tehetné jobbá…. nekem biztos segítene pár olyan szó, vagy mondatszerkezet, amit kissé ‘betanulva’, és magam formájára szerkesztve tudnék alkalmazni.
Volt pillanat, amikor fel akartam adni, mert bizony szembe találkoztam önmagammal és rájöttem, hogy igen én egy nagyon is érzelemdús, irányító személyiség vagyok, főleg ami a kommunikációt illeti, és bizony szeretem megoldani mások helyett a dolgokat… közben meg saját magam is lemerülök.
Van mit tanulni és gyakorolni, de abban a szeretetteljes, elfogadó, bátorító közegben, amit tőletek és csapattársaimtól kaptam, folytatni fogom tovább!
További sok sikert, és kitartást!
Szeretettel:
Anita
Mörk László
A csoporttársak kérdezték, hogy akarok-e továbbképzésen részt venni? Tanulni? Hát persze. Örömmel igent mondtam, még akkor is, ha naponta közel ötszáz kilométert utazok, és hét órát töltök vonat- „tengelyen”.
Elmélettel kezdtünk, eleinte csak a kötőszavakat értettem. Lerajzoltam az oktatói ábrát, – gondolva később átrágom magam rajta, – hogy fény, vagy legalább némi világosság gyulladjon agyamban. Kávét is ittam a szünetben, hátha segít. Akkor kezdett igazán derengeni a lényeg, amikor Bence Józsi – az oktatónk – páros, három fős gyakorlatokkal Weldin Magdi segítőjével mutatta be az elméletben tanultakat. Annak ellenére, hogy ragyogó, lelkiismeretes oktatóval kitűnő csapattal dolgoztunk, hosszú volt a nap, fárasztó, és élmény dús.
Rövid alvás. Természetesen álmomban is a tanultakat gyakorolva, csurom vizesen ébredtem. Gyakorlás egész nap, addig, amíg a „lecke” csípőből nem megy. (…és milyen igaza volt Józsinak!)
Hogy ezalatt a pár nap alatt mi történt bennem, azt csak én érzem, magam is más ember lettem. Sok mindent máshogyan látok, és máshogyan cselekszem. Szűk baráti körben rám is kérdeztek, mi történt velem? Még nem tudják, a változás okát.
Ha eddig „nekem nem megy” effektusba ütköztél, itt magad fogsz rájönni, hogy miért. Jelentkezni a képzésre csaktudatosan2020@gmail.com oldalon lehet. Élmény!!!!!
U.i: Tegnap 3 főt verifikáltam. Ellenőrizhető!
Agócs Antal
Hála és köszönet mindannyiunknak, hogy Ez a képzés, oktatás itt van az SCN -ben.  Segít abban, amit eddig nem tanultunk meg az igazi kommunikációt, mely a gyakorlatban válik igazi kinccsé. Ez egy olyan kincs amivel bármit elérhetsz amit csak akarsz.. Gyere és tarts velünk, építsünk egy jobb világot…
Sebi János
Régen várt gondolatok jöttek felszínre az SCN céljával kapcsolatosan, a legjobb pedig az, hogy hatékony utat talált a megvalósítására a mai nap. Rendszerben való gondolkodás, oktatás, képzés újaknak, régieknek egyaránt érthető. Világos, továbbadható kommunikáció útján.
Szita Róbert
-Egyszerűbb és tisztább a folyamat
-Nem kell ez alapján kifogásokat keresni az időcsúszásokra
-Azt kommunikáljuk, ami “megfogható”
-A csoportnál felvetődött hatékonysági módokat,decentralizáltan előlehet készíteni, megfelelő helyre döntésre továbbítani
-Játékos program a 14 éven felülieknek
-Gyorsabb tömegképzés lehetősége
Rétfalvi Róbert
Köszönjük ezt a tiszta esszenciát, amit ma kaptunk, mert ezzel tudatos hatékonysággal tudunk dolgozni és sokszorozódni, mert másolható és tanítható. Hatalmas összetartó erőt képvisel, ehhez kell Kálmánnak nyitottá válni emberileg!
Berki Lászlóné Erzsike
Az SCN alapjainak jobb megértése és logikájának használata. Bátrabban tudom megszólítani az újakat. Megértettem az egymásra épülést, amit nem szabad sem kihagyni, sem felcserélni. Jó érzés tölt el, hogy így tudok az embereken segíteni, tudok reményt adni.Új módszer van az oktatásban,ami alapjait tanítja az SCN-nek, érthetőbb,logikusabb, bátrabb használatot biztosít. Ezt vártam, gratulálok az oktatásért!
Raffai János
Nekem a bizalmam nőtt a közösség iránt. Örülök, hogy az egységes kommunikáció felé haladunk, hiszen csak így lesz másolható a rendszer. Köszönöm Józsiéknak, hogy felvállalták a mentori képzést és a megszervezését. Ez a nap is jó közösségépítő, mert személyesen ismerhetjük meg egymást és a közösséghez kapcsolódó gondolatainkat is meg tudjuk osztani. Nagyon hasznosnak találtam a mai napot!
Ungai Anna
Eljött az idő, hogy a lehetőségét az együttműködésre elindítsuk. Egyetértésben, célban úgy vagyunk tevékenyek, hogy egyben a többségből is tudunk aktiválni. Egy akarattal, csapatban, egy irányban, rendszerben. Egy a zászló, egy a tábor.
Horváth Hédi
Az érzés, ami  a képzés után megszáll, hogy a szétágazó bozótosba egy egyszerű, kis útrendszer lett vágva, ami tökéletesen elnavigál, ha követem, biztos nem kerülök bele a bozótosba, ami tele van veszélyforrással. Ami közül a nagy ígéretek által generált izgalom és elvárás utáni esetleges csalódás egyenlő mértékű ellenszenvvé, netán rosszakarattá való válása az egyik legjelentősebb a következményei miatt. Úgy érzem, hogy az az elem (A NAGY ÍGÉRET) így ki lett kerülve és az eladott termék -az okos pénztárca- egy látható, valós dolog, generál egy vágyat is, hogy feltöltsük annyival, amivel a konzultációkor szavakba foglalt személyes cél és álom megvalósítható lesz.
Hihetetlen különbséget jelent, hogy nem szerződtetett, “professzionális” cég próbál motiválni a mentori tevékenység hatásos gyakorlására,
hanem “hús-vér-valós fűtöttségű” önkéntes, a rendszerben lévő, a rendszert működni látni akaró, hiteles emberek adják az idejüket, energiájukat, egy életen át összegyűjtött tudásukat. Olyan hitelességet lehelnek a rendszerbe, ami vérátömlesztés, életmentés funkciót tölt be, véleményem szerint,az SCN életébe.
Birinyi Nóra
Sok tapasztalattal lettem gazdagabb és sok jó dolgot értettem meg. Sok új dologgal lettem gazdagabb.
Báló Imre István
Megerősített -közösség ereje, gondolkodásmód váltás,életmód, táplálkozás
Érvelés -konkrét, okos pénztárca
Tárgyalástechnika
Pénzügyi intelligencia- kultúra, pénzügyi tudatosság
Piactér kialakítása
Zábráczki Miklósné
Világossá vált, hogy ez nem csak szűk körben fog működni, hanem az egész világ részt fog venni ebben a rendszerben.
Gyalog Béláné
A mai nap engem megerősített abban, hogy jó úton járok és fontos számomra a közösség építése. Az emberek megszólítása terén és a kifogásaik kezelése terén sok információt kaptam. Köszönöm a képzést, nagyon tetszett.
Lukácsné Zsuzsa
A mai napon az emberi csoportok besorolását találtam fontosnak a számomra.Eddig más szempontok szerinti besorolásokat ismertem. A célmondat megfogalmazását már hallottam az Árpitól hétfő este, de nem volt időm leírni, most volt rá lehetőségem és mélyen azonosulok vele.
Bakony Dóra
A mai nap “gyümölcse” a számomra.
A 4 féleembertípus beazonosítása, s ez alapján való megszólítása.
A cél megfogalmazása, az OKOS PÉNZTÁRCA azonnali bemutatása az ügyfél telefonján.
A jövőbeni tervek a helyi piacokról. Köszönöm ezt a napot!