Okos közösségnek okos pénztárca

“Akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek!”Eötvös Loránd

Ma már mindenki számára világossá vált, hogy a kamatrendszerre épülő világgazdaság nem tartható fent tovább. Nincs is annyi pénz a forgalomban, amennyiből ki lehetne fizetni az emberiségre erőltetett uzsorakamatokat. Mit tennél akkor, ha már látod, hogy már elkerülhetetlen a bankvilág összeomlása, és már nincs az a pénz, amivel a bankokat újra meg lehetne menteni?

2 jogot gyakorlunk a közösségben, illetve az SCN rendszerében jó ha tudod ezért vagyunk itt.

Ezzel szabadon rendelkezel!

1.pénzhez való jog: korrábban a bankoknak volt, ami a tranzakciók felügyeletét jelentő szerv (harmadik fél) bevonásával zörtént.Ez nálunk a két partner között történik harmadik fél nélkül zajlik biztonságosan blokkláncon,állam nem látja mert zárt kapcsolat.Senki nem tud belenyúlni,manipulálni.

2.pénz létrehozási iletve kibocsátási jog: korábban a bankrendszer a hitelpénzből állította elő amely kamatos kamatot tartalmazott és tartozást jelentett.Nálunk ezt te szabályozod a rendszer nyújtotta előnyők és lehetőségeik végett. Pl. Van 1000BTH fedezeted ami 1BTC =3millió amit korában már létrehoztál BTC befizetéséből erre keletkezik a rendszerben majd egy tartozásod ami 5évig áll fenn ez kb 57000ft ennyit kell mindösszesen fizetned mert létrehoztad a saját fizetőeszközödet és szabadon elköltheted a rendszerben a 3millió értékű fizetőeszközt.

Ez a Banknál úgy nézne ki hogy 3millió Ft  5 év múlva kamatos kamattal ( 3millió+kamatos kamat) , ami nem 57000ft összesen esetleg havonta 57000Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük