Tudtad, hogy mennyi a világ adóssága?

Meghívlak a képzésünkre, itt jelentkezhetsz!

Nem a pénz tesz gazdaggá, hanem a tudás. Minden tudás annyit ér, amennyit használjuk. A világon mindent elveszíthetsz, de azt a tudást, amit megszereztél, azt soha. A tudásunkkal és az SCN rendszerével pénzügyi kultúrát teremtünk és anyagi függetlenséget. Szeretnél egy ilyen fantasztikus szeretetteli csoporthoz tartozni, ahol a közösség erejével meg tudod teremteni a saját egyéni céljaidat is?

csaktudatosan2020@gmail.com

Tudtad, hogy 2-3x nagyobb a világ összes adóssága, mint a létező összes pénz a Földön? Meglepő tény, hogy 2008-ban havi 40 milliárd dollárt igényelt az USA-ban a bankmentés. Idén szeptemberben a FED ( USA jegybankjának szerepét betöltő bank) napi 75 milliárd dollárt adott a bankoknak rövidtávú finanszírozásra. Sőt az is tény, hogy az egyik legnagyobb amerikai befektetés szolgáltató a JP Morgan ügyfeleinek azt ajánlotta, hogy a dollárban lévő eszközeik arányát felére csökkentsék. Arról is értesülhettünk, hogy a Bank of England elnöke beszédében nyíltan kimondta, hogy a ma használt pénzrendszernek vége és jön az új digitális fizetőeszközök világa. Az átalakulás már megkezdődött. A Bitcoin-ról már szinte mindenki hallott, ennek árfolyama 1 centről indulva 20 000 $-ig is változott. 2009 óta működik, azonban általános fizetőeszközzé nem tudott válni a nagy árfolyamingadozások miatt. A Facebook 2020-ban bevezeti LIBRA néven a saját elektronikus fizetőeszközét és a Kínai Nemzeti Bank is dolgozik a saját kriptopénzén. . Sajnos ezek központosított rendszerük miatt nem adják az emberek kezébe a döntéseket. Vajon létezik megoldás, ami ● kölcsönösen előnyös minden felhasználónak ● képes stabilan működni, ● szabályozott árfolyammal biztonságot, kiszámíthatóságot adni az embereknek? A Smart Crypto Note rendszere képes új esélyt adni mindazoknak, akik szívesen lennének egy virágzó gazdasági közösség résztvevői, ahol az összefogás erejével biztonságos fizetőeszközökkel bárki megteremtheti anyagi függetlenségét, segítve ezzel egy új pénzügyi kultúra elterjedését. Miben különbözik a Smart Crypto Note rendszere más elektronikus csere eszközöktől? A legfontosabb különbség az, hogy minden résztvevő, aki azonosította magát jogosult saját csere eszközei létrehozására. Az elfogadást segíti a közösségi felelősség vállalás. Bárki aki a csere eszközünket elfogadja biztos lehet benne, hogy aki kibocsájtotta a csere eszközt azt csak fedezettel tudta megtenni, ezért ezt bátran elfogadhatja sőt további vásárlásra is használhatja.

Ezt a fedezetet létrehozhatjuk hagyományos pénzzel vagy munkával, azaz a közösségünk építésével. Fontos tudni, hogy a mi rendszerünk nem ’úgynevezett’ egy devizás rendszer, mi más és más eszközt használunk  fedezetként, illetve forgóeszközként. Mit tud a mi rendszerünk? Saját magunknak teremthetjük meg a fedezetünket amivel vásárlóerőt képezhetünk a kiflitől az ingatlanig, sőt …. az egész rendszer biztonságát fokozza a közösségi fedezet. Az általunk létrehozott csere eszközök árfolyamának alakítása és védelme szintén egyedülálló, a közösség tagjai szavazati joggal rendelkeznek ebben a kérdésben. Ezt valós idejű közösségi árfolyam szabályozásnak nevezzük.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük