Közösségi piactér

Ma már szinte mindenki számára nyilvánvaló, hogy a gazdasági és pénzügyi rendszer elérkezett végső összeomlásának határára.

A jelenlegi pénzügyi rendszer nem szolgálja az emberiséget, hanem pont az ellenkezője igaz, pusztulásra ítéli a világot.

Az egész világunk és annak fejlődése egy olyan ponthoz érkezett, amikor a kialakult helyzeten a régi gondolkodással nem lehet változtatni és azt, ami elromlott csak új gondolatokkal és új megoldások alkalmazásával lehet valami újra cserélni.

Azt gondolom, hogy teljesen nyilvánvaló az, hogy amit a központi hatalom elrontott, azt csak kisebb helyi közösségek szintjén lehet javítani és megoldani.

Egy közösség által létrehozott rendszerből olyan harmónia sugárzik és olyan gazdasági mozgató erők indulnak ki, melyek egy óriási gazdasági fellendülést hozhatnak a csoport számára.

Egy ilyen rendszer elindítását tekinthetjük a legjobb védekezésnek a pénzügyi és gazdasági rendszer összeomlásából keletkező problémákkal szemben.

Egyre több helyről lehet hallani közösségi pénzek bevezetéséről, ez nem csak egy pillanatnyi divat, hanem ennél egy sokkal komolyabb és összetettebb dolog.

A közösségi pénz bevezetése közvetlenül kihat az emberi viselkedésre, az erkölcsi érzékre és értékekre, sőt a közösség működésére is.

Ez nem egy csodaszer, de jelen pillanatban a leghatékonyabb védekezés a recesszió, a munkanélküliség, a közösség széthullása és a környezet romlása ellen.

Nézz körül otthon és a nem használt tárgyaidat, ruháidat, dísztárgyaidat, könyveidet add el az általunk kibocsátott fedezettel rendelkező digitális fizetőeszközünkért, CoverNote-ért és Te is vásárolhatsz bármit, amire szükséged van!

Csatlakozz a közösségünkhöz!

1. Kattints a regisztrációra!

 

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük