SCN rendszere és előnyei, írta Anka Róbert

Elindult egy új, magyar fejlesztésű és 100%-osan magyar tulajdonban lévő, digitális pénzhelyettesítő eszközökkel működő kereskedelmi és elszámoló ökoszisztéma bevezetése Magyarországon.

A Smart Crypto Note elnevezésű rendszer elsődleges célja, hogy a saját, nemzetközi közössége által felépített, pénzhelyettesítőkkel működő rendszerében, minél több ember számára kedvező lehetőséget és biztonságos feltételt teremtsen:
 Okos fedezet létrehozására.
Ennek függvényében: kamatmentes hitelkeret + fizetőeszköz létrehozására.
Az SCN pénzhelyettesítő eszközeivel való egymás közötti kereskedésre – vásárlásra – fizetésre.
Továbbá:
Vagyonépítésre.
Nagyobb értékű javak megszerzésére (pl. ingatlan, autó, utazás, műkincs ..stb) (Hiteleszköz kibocsájtásával).
További 1000 féle  termék és szolgáltatás pénzhelyettesítő eszközökkel történő megvásárlására, illetve igénybe vételére. (a jövőben).

A Smart Crypto Note világviszonylatban is teljesen új, gazdasági modellel létrehozott innováció, egy magyar feltaláló találmányának a felhasználásával lett megalkotva.

A Smart Crypto Note több új technológia és több digitális pénzhelyettesítő eszköz alkalmazásával egy új elszámoló és kereskedelmi rendszert kíván az egész világra kiterjedően bevezetni és működtetni.  

A Smart Crypto Note rendszere, egy újgenerációs fizetőeszköz, a KriptoCsekk (CoverNote) köré kezdett épülni, amelynek működése a nemzetközi – kereskedelemben régóta használatos „váltóhoz”hasonlítható.

A Smart Crypto Note rendszerének működését a meghamisíthatatlan adatrögzítést biztosító „blokklánc technológia” és az automatizált működést lehetővé tévő „okos szerződés” technológia segíti.

KriptoCsekk (CoverNote) egy olyan fizetési ígérvény, amely (két fél közös megegyezése alapján) lehetővé teszi, hogy időben akár halasztott fizetéssel, kamatmentesen vásárolhass – fizethess ki bármit, elsősorban nagyobb értékű javakat (Pl: ingatlan, autó..stb).
A vásárló, fedezettel rendelkező és meghatározott lejárati idejű (max. 5 év) KriptoCsekk kibocsájtásával vásárolhatja meg az eladótól a megvásárolni kívánt nagy értékű terméket. Ennek a kifizetésére 5 év áll rendelkezésére, rögzített árfolyamon, kamatmentesen.

Ezzel, a világon egy teljesen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező közösségi – pénzhelyettesítő eszközökkel működő rendszert teremtettek meg.
A CoverNote tehát egy olyan digitális pénzhelyettesítő eszköz, amelyet a felhasználók alanyi jogon maguk bocsájtanak ki, amely rendelkezik fedezettel, amellyel vásárolni, adni-venni (kereskedni) lehet, illetve más digitális fizetőeszközökre is átváltható.

Az SCN fizető és elszámoló rendszere összesen 4+1 pénzhelyettesítő eszköz alkalmazásával le tudja képezni a teljes pénzügyi spektrumot: A pénzkibocsájtást, a pénz felhalmozását, a hitelezést, az értékek megőrzését és a csereeszközök funkcióját.

BiTHard – felhalmozási + fedezeti eszköz – „aranyfedezet” (vásárlással vagy munkával)
CoverNote Pool – kamatmentes hitelkeret – csak eladhatod (közösségi fedezettel rendelkezik)
CoverNote
– (digitális csekk) – csak vásárlásra felhasználható fizetőeszköz – kamatmentes hitelezéssel – 5 éves futamidővel (BiTHard fedezettel rendelkezik)
CoverCash – 1 éves lejáratú – „készpénzfizetési” eszköz – (Token vásárlásra, BiTHard átalakításra – 1 év után, CoverCoin átváltásra is használható)
CoverCoin – kis címletű – aprópénz jellegű, belső és külső fizetési eszköz – külső Tőzsdén – FIAT valutákra is (Ft, USD, Euro) átváltható lesz

Tehát az SCN-nél a „Pénz”- egy komlpex – „pénzhelyettesítőkkel” működő rendszer, és nem egy egyszerű pénz.

Ezzel a megoldással az SCN, egy régóta fennálló pénzügyi problémára is megoldást adó, illetve egy több digitáslis fizetőeszközre alapuló rendszert hozott létre, amely különválasztja:
 A forgó funkciójú – „pénzforgalmi pénzt amit cserefunkciójáért pl. vásárlásra használunk.
 Illetve a nyugvó funkciójú pénzt – amit értékfelhalmozásra- tőkefelhalmozásra használunk (bank).

A fizetőeszközök stabilitását, állandó fedezet és egyensúly biztosításával kívánja a cég megteremteni, aminek a lényege: Amennyi anyagi intervallum bemegy a rendszerbe, csak annyi mehet ki.

A Smart Crypto Note rendszeréhez több nagyobb elem fog kapcsolódni:
 Egy zárt (belső) – kereskedelmi Piactéren (Cover Market) a legkülönfélébb termékeket lehet majd egymás között adni-venni, illetve szolgáltatásokat lehet majd igénybe venni. Az E-kereskedelem keretében a tervek szerint, mintegy 1000 féle kereskedelmi – szolgáltatási ág fog a Piactér rendszeréhez kapcsolódni.
 Egy zárt – belső (pénzügyi) Piactéren (Cover Stock) az SCN a saját fizetőeszközeinek kíván, egy belső kereskedési felületet biztosítani.
 Az SCN egy teljesen különálló, nemzetköziKriptoTőzsde létrehozásával a nagyvilág  irányába is nyitni fog.

A SCN rendszerében kétféle árfolyam szabályozás fog működni:
 Belső – közösségi árfolyam szabályozás: Az SCN belső piacára és fizető eszközeire vonatkozó ár-érték arányt az SCN közössége-rendszere 1:1.000 Bitcoin (BTC) /BiTHard (BTH) arányú árfolyammal működteti 2019. november 7-ig.

2019. november 7 után a DBR az SCN Közösségi Árfolyam Szabályozása fogja meghatározni a fedezeti eszköz árfolyamát.

Külső – nemzetközi árfolyam szabályozás: Az SCN fizetőeszközei közül egyetlenegy, a CoverCoin (CC) lesz kivezetve külső – nemzetközi tőzsdékre (amely átváltható lesz FIAT valutákra is). Ennek árfolyamát a nemzetközi kereslet-kínálat fogja meghatározni. 1.000CC=1BTH/1CH) – 2019. november 7-től.

Az SCN épülésének főbb időszakai

 Elővásárlási – előjegyzési időszak I. – 2019. május 30-ig
Elővásárlási – előjegyzési időszak II. – 2019.06.01 – 2019.09.01.
– Mobil és PC Applikáció indítása – Elektronikus pénztárca indítása. – működik
– Cover Market – Belső Piactér – (termékek – szolgáltatások adás-vétele) és a CoverStock – SCN kriptoeszközök belső kereskedési felület indítása –
tesztelési fázisban van.
– A cég blokklánc rendszere –
tesztelési fázisban van.
– A BiTHard, CoverNote és CoverCash blokkláncra programozása és a kibocsájtási technológia
– tesztelés alatt.

Elővásárlási – előjegyzési időszak III. – 2019.09.01 – 2019.11.06.
– Piactér (Cover Market) indítása.
– A blokklánc indítása + az SCN fizetőeszközeinek blokkláncon való indítása.
– Más nemzetközi irányok előkészítése-indítása. (Csehország, Szlovákia Románia – Svájc, Ausztria, Németország, – Lengyelország, Horvátország, Szerbia)

 Bevezetési időszak 2019.11.07-től -2025-ig (5-6 év) – évente 5-7 millió fő befogadása
– A fizető eszközök és a rendszer – White Paper jelentéseinek nyilvánosságra hozatala.
– A rendszer teljes körű indítása: belső CoverStock + nemzetközi Tőzsde- DBR indítása.
– Globális nyitás minden földrész irányába.
– Különféle – új szolgáltatások és kereskedelmi ágak indítása – folyamatos.
– Jogi személyek csatlakozásának lehetősége. (cégek, vállalkozók, civil szervezetek) 


A Smart Crypto Note-hoz mindenki ingyenes regisztrációval- verifikációval csatlakozhat. A regisztráció, illetve a verifikáció mellé ajándékba  kap 0.04 BiTCoin értékű ajándék SCN pénzhelyettesítő eszközt, mellyel a rendszert ki is próbálhatja.

A SCN rendszerének kedvezményeket nyújtó szolgáltatásai

Prémium szorzók
Minden magánszemély BiTCoinért, BiTHard-ot fedezeti eszközt jegyezhet – vásárolhat magának, jövőbeni tervei megvalósításához. Ehhez kapcsolódóan minden megvásárolt BiTHard érték alapban kaphat egy „egyéni” vagy egy „csoportosprémium szorzót, amely megsokszorozhatja a megvásárolt fedezeti pénzhelyettesítő eszköz mértékét. (az egyéni szorzók mértéke 2019. január 10-től minden nap 1 századdal csökkennek, majd 2019. november 7-ig teljesen megszűnnek)

CoverNotePool kibocsájtás
BiTHard-ból kibocsájtva lehet létrehozni a CoverNotePool hitelkeretet 20x mennyiségben, majd ebből lehet a CoverNote fizetőeszközt kialakítani a saját BiTHard fedezetünk függvényében. A CoverNote tehát egy vásárlásra is felhasználható hiteleszköz. A CN ellenértékét a CNP kibocsájtása pillanatában megjelenő árfolyam határozza meg, amelyet minden esetben 5 év alatt kell visszafizetni a rendszernek, kamatmentesen.

A CoverNotePool és a CoverNote létrehozásakor, minden személy önállóan eldöntheti, hogy a jövőben:
 – 5 éves futamidővel, vásárlással kapcsolatos lehetőségeket akar-e igénybe venni?
– Vagy értékpapír kereskedéssel akarja növelni saját vagyonát?
Vagy CoverCash– CoverCoinra való átváltással Tokenek vásárlása, vagy FIAT valutákra való átváltás irányába akar e tovább haladni?
Vagy valamilyen arányban, e lehetőségeket egyszerre akarja e igénybe venni?

Ezek a szolgáltatások mindenki számára egyedülálló vagyongyarapítási lehetőséget kínálnak!

A Smart Crypto Note előnyei

A Smart Crypto Note egy olyan törvényes közösséget épít a blokklánc technológia és a CoverNote segítségével, ahol bárki fizetőeszközt tud teremteni magának 100 %-os garanciával! Ezzel az egyedi konstrukcióval, aránylag rövid idő (néhány év) alatt, magas tőke-képzésére adódhat lehetőség, amelyből például nagyobb értékű javak pl: ingatlan, vagy autó is vásárolható. A későbbiekben a rendszer alkalmas lesz más jellegű, összetettebb feladatok ellátásra is, például önműködő értékpapírok kibocsátására, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására is ..stb. (Mindezek az SCN rendszerén belül, az SCN a saját fizetőeszközeivel lesznek megvalósíthatók)  

Ennek az új, közösségi, elszámoló és kereskedelmi rendszernek az egyik legfőbb előnye, hogy a társadalom minden rétegének (a kispénzű embereknek is) esélyt ad a vagyongyarapításra, másrészt mindenki számára megteremti annak lehetőségét, hogy a jelenleg működő bankok, vagy más pénzügyi intézmények igénybevétele nélkül vásárolhasson, kereskedhessen, befektethessen.


Cégek – vállalkozók – civil szervezetek 2019. november 7-től csatlakozhatnak az SCN rendszeréhez max. 1 BTC fedezeti érték vásárlásának a lehetőségével.


Összegzés

A Smart Crypto Note missziója:
“Egy új, gazdasági modell világszintű bevezetése, amelynek használatával minden embernek lehetősége nyílhat, egy Magas Szintű Életminőség eléréséhez!”

A Smart Crypto Note legmarkánsabban legalább hat dologban különbözik, a világon létező más hagyományos és digitális fizetőeszköztől:

 A Smart Crypto Note rendszerében nem lehet fedezetlen hitelezéssel, aktivált fizetőeszközt vásárlásra felhasználni!

 A fizetőeszköz kibocsátásának joga a közösség tagjainak a kezében van, azaz egy alkalmazás segítségével bárki digitális fizetőeszközt tud létrehozni, amit az SCN közösségén belül tud felhasználni, az SCN 100%-os visszafizetési garanciájával! (Nem kell bányászni, mint a Bitcoin-t.)

 A fizetőeszköz ellenértékét 5 éven belül kell megfizetni kamatmentesen, tehát van egy hitelszerző funkciója is.

 A fizetőeszközök árfolyamának stabilitása érdekében, (2019. november 7-től) a rendszer egy Decentralizált blockklánc alapú, valós idejű, közösségi – árfolyam szabályozást (DBR) is működtetni fog, így nem lesz szélsőségesen nagy ingadozása a BiTHard (fedezeti eszköz) árfolyamának, mint ahogyan ez megvalósul a BiTCoin esetében.

A Smart Cripto Note-nál a „Pénz” egy komlpex fizető és elszámoló rendszer, amely 5 pénzhelyettesítő eszközzel leképezi a teljes pénzügyi spektrumot. Az SCN, a különböző tulajdonságú pénzhelyettesítő eszközeinek egy rendszerben való – harmonikus működtetésével egy „olcsó pénz” megteremtését tudja elősegíteni, illetve egy gyors és stabil „érték áramoltatást” tud megvalósítani, ezáltal rendkívül nagy vásárló erőt tud generálni.

 Belátható időn belül a rendszer biztonságos működését figyelembe véve, mindenki visszakaphatja a fedezeti eszköz (BiTHard) vásárlásra felhasznált törzstőkéjét… ha kéri!

A cég hivatalos  weboldala: https://smartcryptonote.com


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük