CH

Talán úgy a legérthetőbb, hogy a CNP egy 5 éves “vásárlási keret” (egy kicsit hasonlíthatnám banki hitel-kártya/hitelkerethez, csak a miénk kamat mentes) mely vásárlási keretet akkor tudsz felhasználni vásárlásra, vagy CH váltásra, ha BTH-t, azaz fedezetet biztosítasz hozzá. Aki dolgozik a rendszerben, azaz építi a közösséget, annak folyamatosan termelődik a fedezete, tehát a “vásárlási keretet” akár 100 %-ban ténylegesen vásárlásra és/vagy CH váltásra fordíthatja. Aki pedig nem dolgozik, és nem termeli meg a BTH fedezetét, az ad el másoknak (az újonnan érkezőknek) az ő saját vásárlási keretéből (itt olyan módon viselkedik mint egy “értékpapír”, mert a CNP értékkel bír, ezért eladható) és ekkor az eladott CNP-ből fedezete keletkezik. Mindig csak annyi CNP-t érdemes eladni, amennyi fedezetet kell hogy teremts, tehát annyit, amennyi értékben vásárolni akarsz, így a meglévő CNP vásárlási keretedből vásárolni is tudsz és fedezetet is elő tudsz állítani (értékesítéssel).

Nem kell bepánikolni azért sem, hogy most nincs valakinek pénze a CH vásárlásra. Nem kell zsebbe nyúlni, ha nem akarsz. Állítsd elő a rendszer segítségével a CH-költségét. Ha nem a zsebedből fizeted akkor szerintem mindegy, hogy mennyi a költség. Tehát, ha nem a családi kasszából kerül a pénz a CH váltásra, hanem előteremted a rendszer segitségével, akkor nem mindegy, hogy ma vagy 2 hónap múlva váltasz CH-t.??? Neked az nem kerül semmibe, max. egy kis plusz idő, az amit áldozni kell rá. Kezdjetek áru-csereberét a Cover Market indulása után
Venni CN-ért, eladni Ft-ért, akár féláron is.
Ebből ott a zsebbe a Ft.
Amennyi Ft pluszban marad a zsebedben, abból mindig lehet váltani egy kis CH-t is.
Igy senki zsebe nincs megerőszakolva és maga a rendszer termeli ki a CH-t.
Biztos vagyok benne, hogy többet fog keresni itt bárki heti 1 óra internetes áru bizniszeléssel, mint amennyi 1 havi minimálbér.
Csak legyen induláskor BTH-ja és CN-je és igy egyszerű ÁRUBIZNISSZEL beszerezhető a CH-ra és/vagy a részletfizetésre való pénzt. És ráadásul ezzel a módszerrel szépen kvalifikálhattok is a jövő évi Görög nyaralásra.

Szűcs Tünde

vezető mentor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük