1 BTC-svásárlás havi részletekben

1 BTC-s vásárlás havi részletekben történő kiegyenlítésének szabályzata A Smart Crypto Note (SCN) rendszere lehetőséget biztosít tagjainak 0,5 BTC-s vásárlás részletekben történő kiegyenlítésére.

Ez a lehetőség 2019. július 20. éjfélig érhető el. A részletfizetés feltételeit a Blockchain Solutions Zrt-vel (BS Zrt.), az SCN rendszer magyarországi partnere biztosítja. A részletfizetés azon a napon indul, amikor a minimum 0,05 BTC értékű kezdő törlesztő összeg a rendszerbe beérkezik. Ha a kezdő 0,05 BTC összeget is forintban akarja rendezni a tag, azt a mindenkori aktuális HUF/BTC árfolyam alapján kell kiszámolni. A kezdő befizetésért járó HARD mennyiség azonnal jóváírásra kerül a tag elektronikus tárcájában.

A havi részletek fizetése fix 2 500 000 HUF/BTC árfolyamon történik. Amennyiben az SCN tag a szerződésben vállalja, hogy minden hónap egy általa meghatározott napjáig 0,01-0,05 BTC értékben részletekben fizeti meg az 1 BTC eléréséhez szükséges hátralékot, akkor a részletfizetés indulásakor 1/40000 BTC/BTH árfolyamnak megfelelő kedvezményes, prémium BTH jóváírásban részesül.

Minden szerződő tag esetében a teljes 1 BTC-re vonatkozik a 40-szeres szorzó, vagyis aki már rendelkezik korábbi vásárlásokkal, annak az eddigi befizetéseit újraszámolja a rendszer a 40szeres szorzóval, kivéve a csoporton keresztüli vásárlással érvényesített 40-nél magasabb szorzó esetében, ahol továbbra is a magasabb szorzó érvényesül. Plusz kedvezmények a 1 BTC-s törlesztést vállaló szerződött partnereinknek:

1. 2019. július 10. éjfélig elindított részletfizetés esetén a befizetett BTC összegre a 2+1 akció is vonatkozik!

2. A részletfizetés indulásakor befizetett BTC összegért kapott HARD mennyiséggel és az indulást megelőzően megvásárolt HARD mennyiséggel a tag szabadon rendelkezik. A többi, még ki nem fizetett HARD-ból a rendszer automatikusan kibocsátja a 20-szoros mennyiségű CoverNote-ot (CN), ezáltal a tag számára a lehető legkedvezőbb kibocsátási árfolyamon jön létre a CN.

Természetesen a tagnak lehetősége van a szabad HARD-jai költségére is kibocsátani CoverNote-ot (a legkedvezőbb kibocsátási árfolyamon), de ez nem kötelező.

3. Minden esetben, amikor időben vagy idő előtt beérkezik az aktuális törlesztő részlet, a zárolt CoverNote-okból 4000 db zárolását megszünteti a rendszer.

4. Minden tagunk aki elérte már korábban az 1 BTC-ért történő BTH vásárlást, vagy az 1 BTC-re történő kiegészítésre részletfizetést vállal, az 1800 CN-ot kap ajándékba, aminek a kibocsátási költségét az SCN működési alapja biztosítja.

Törlesztőrészlet A részletfizetést a tag kizárólag helyi pénznemben (Magyarországon Forintban) teljesítheti. Mivel az árfolyam fix 2 500 000 HUF/BTC, így a BTC árfolyam-változásai a havi törlesztés összegét nem befolyásolják.

Ennek megfelelően a törlesztés havi forint összege a teljes futamidő alatt fix. Például a 0,01 BTC részlet fix 25 000 Ft törlesztőrészletet jelent. Futamidő Amennyiben a tag a részletfizetés indulásakor fizetendő BTC összeggel eléri, vagy meghaladja a 0,8 BTC-s vásárlást, akkor a hátralék kifizetésére maximum 6 hónap határidőt kap.

Amennyiben a tag a részletfizetés indulásakor fizetendő BTC összeggel együtt nem éri el a 0,8 BTC-s vásárlást, akkor 12-50 havi részletet választhat, minimum 0,01 BTC (25 000 Ft), maximum 0,05 BTC (125 000 Ft) havi törlesztéssel.

A részletfizetés módosítása, felfüggesztése  3 hónap időtartamra felfüggeszthető a törlesztés, ha ezt a tag írásban előre kéri. Ez a lehetőség csak akkor kérhető, ha előtte legalább 3 havi folyamatos törlesztőrészlet befizetés történt már.

Ebben az esetben a kimaradó törlesztőrészleteket a felfüggesztés utáni első befizetéskor egy összegben kell rendezni. Ilyenkor a futamidő nem változik. 

Lehetőség van 3 hónap halasztásra is, ebben az esetben 3 hónapra nullás fizetési kötelezettség terheli a tagot. Ez a 3 hónap növeli a futamidőt, ami nem haladhatja meg az indulástól számított 50 hónapot. 

Amennyiben a tagtól 3 hónapon keresztül nem érkezik törlesztőrészlet és nincs felfüggesztési vagy halasztási kérelem, akkor nyilatkoznia kell, hogy folytatni kívánja-e a szerződést.Amennyiben igen, akkor az eredeti feltételeket felülvizsgálva módosításra kerül a futamidő és / vagy a törlesztőrészlet, de a futamidő a módosítás után sem haladhatja meg az 50 hónapot. 

Amennyiben nem vállalja a további törlesztőrészletek megfizetését, illetve 3 hónapon belül semmilyen szándéknyilatkozat nem érkezik a tagtól, és a megkeresésekre 20 munkanapon belül sem válaszol, akkor a megelőlegezve kibocsátott CoverNote-ok visszavonásra kerülnek és az első vásárlás időpecsétjének megfelelő HARD árfolyammal számolt CoverNote marad az egyenlegén.

Például, ha 1 / 20 000 árfolyamnál történt az első vásárlása, és beérkezett összesen 0,3 BTC, akkor 6000 x 20 = 120 000 CoverNote marad a tag tárcájában. 

Amennyiben valaki előtörlesztést hajt végre, vagyis egy adott törlesztésnél a meghatározott törlesztőrészleténél többet fizet be, akkor a plusz befizetéssel arányosan csökken a futamidő.

A 0,5 BTC törlesztést vállalóknak a futamidő alatt bármikor lehetőségük van 1 BTC-s részletfizetésre módosítani. Ez külön egyéni megállapodás alapján történhet meg.  Naptári évenként 1 módosítás kérhető, aminek nincsen költségvonzata. További módosítás 20 000 HUF megfizetésével kérhető.

Jutalékszámítás részletfizetési szerződés esetén

1. A részletfizetés indulásakor a meghívó és a mentor is azonnal megkapja a szokásos jutalékot a befizetett és az igényelt részletfizetési BTC összeg után is.

2. A Mentori és Vezető mentori minősülés elbírálásakor a ténylegesen befizetett BTC összeggel számol a rendszer, de 3 db részletfizetés helyettesíti az 1 BTC forgalmat. Nyilvántartás, elszámolás:

A szerződött tag havonta jelentést kap a törlesztés aktuális állapotáról. A fix forint összeg levonására a tag a bankszámláján természetesen beállíthat rendszeres átutalási megbízást.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

 

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük