Szent Iván éjszakája- Tudatossággal teremtsd meg a saját pénzedet

A Fény ezen a napon éri el áradásának a csúcspontját, az év legmisztikusabb éjszakája.

Az éltető Fény, az Univerzum aranyenergiáit közvetíti Neked és összekapcsol lényegi részeddel, önvalóddal, ami nem más, mint a tiszta fény és a szeretet.

Ezen a napon emlékezhetsz lelked lényegi részére, a teremtő, tápláló, gyógyító fényre, mellyel összekapcsolódva olyan válaszokat, iránymutatásokat kaphatsz, melyeket ha betartasz, életedbe olyan változásokat hozhatsz, melyek a létező legmagasabb jót szolgálva alakítják sorsodat.

Ősi spirituális erőd és teremtő energiáid ezen a napon megsokszorozódnak és összekapcsolódnak egy magasabb, felsőbb igazsággal.

Kérlek, ma szakadj ki a modern világ adta alternatív valóságból és ÉLJ, mártózz meg a nap fényében és ezzel az egyszerű ősi rítussal tegyél azért, hogy energetikai szinten gyógyítsd magad és összekapcsolódj a FÉNY ősi erejével.

A Természet Isten temploma…találj most vissza a Természethez és kapcsolódj az energiáival, mert a dolgok természetes áramlásának életedbe történő befogadása csodákat indíthat el Benned és körülötted.

A lényeg, menj ki a szabadba, a természetbe és megnyitva szívedet, kapcsolódj a szeretet fényében és egységében az Univerzum varázslatos energiáival!

Most kinyílnak a láthatatlan világok kapui és Koboldok, Tündérek, Szellemlények bóklásznak közöttünk…millió fény gyúl az éjszakában.

Hívd a Tündéreket, a Föld angyalait és köszönd meg nekik mindazt, amit értünk tesznek.

Ülj ki egy fa alá, hallgasd a madarak énekét, a tücskök ciripelését, gyönyörködj a Szentjánosbogarak világító, fénylő táncában, nézz fel az égre és keresd a felhők üzenetét, lásd meg a csodát mindenben, mi körül vesz.

Kislánykoromban elmentem a homokozó vödrömmel Szentjánosbogarakat gyűjteni, haza hoztam őket és egyenként felültettem őket a bokrok ágaira, hogy nekem ragyogjanak…

Hányszor játszottunk úgy, hogy hanyatt feküdtünk a fűben és néztük a felhőket, láttuk benne az angyalok arcát, mosolyát, hittük, hogy nekünk üzennek…

Légy újra álmodozó gyermek és egy ilyen tiszta szívvel nézz a világra-világba, találd meg a csodát benne és egyszer csak rájössz, hogy a csoda Te vagy, ott van benned.

Szeretettel kívánom neked, ébredj rá arra az egyetlen igazságra, hogy a szeretet az egyetlen létező valóság,

a többi csak illúzió…

 

 

 

 

Kockázatmentesen csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged, hogy megteremtsd a saját fizetőeszközödet!

 “Ez a rendszer egy igazi csoda, a Jóisten kezét (szellemiségét) érzem benne.

A feltétel nélküli szeretet világít belőle, eleve áldás az egész világra, mindenki részt vehet benne, senki sincs kirekesztve belőle.

Csak a kishitűség, a félelem és az aggodalom az, amely elriasztja az embereket !

Ez a rendszer maga az Áldás !”

Szeretnél csatlakozni a Smart Crypto Note rendszeréhez, szeretnéd megkapni az ajándékba kapott kriptopénzed?
1. Ha még nem vagy tagja a közösségünknek, akkor csatlakozz!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben.

Csináld meg a verifikációt, igazold magad!

A verifikálás azt jelenti, hogy a felhasználó azonosító adatai ellenőrzésre kerülnek.

Erre azért van szükség, hogy (jogi- és biztonsági okokból – lásd az SCN pénzmosás elleni szabályzatát) a rendszer minden tagot azonosítani tudjon, mint létező személyt. Amíg ez nem történik meg, addig az adott felhasználó csak korlátozottan tudja használni a Smart Crypto Note rendszerét.

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük