Mi történik ha ingyenesen regisztrálsz?

Mi történik, ha ingyenesen regisztrálsz?

Miért éri meg ingyen regisztrálni? Az ingyenes regisztrációkor 0,04 BTC értékű ajándék FReeHard (FRH) kerül jóváírásra a felhasználó tárcájában (vagyis az aktuális BTC/BTH árfolyam 4 százaléka).

Ezen kívül a prémium alapjában megjelenik 200 FRH, ami akkor kerül át a tárcájába, ha 21 új tag regisztrál az ő meghívása alapján. A verifikáció után a FReeHardok HARD-dá alakulnak át, miközben a rendszer újabb ajándékaként 200 CoverNote (CN) kerül kibocsátásra a felhasználó részére. (A kibocsátott, de fel nem használt CoverNote leginkább egy banki folyószámlához adott hitelkerethez hasonlítható, amelynek semmilyen költsége és egyéb vonzata nincs – amíg nem kerül felhasználásra.) Íly módon az ajándékba kapott digitális fizetőeszközökkel a felhasználó kockázat nélkül próbálhatja ki az SCN rendszerét. FONTOS! A FReeHardok és a HARD-ok a regisztrációtól számított 90 napon belül használhatók fel teljesértékűen, utána korlátozottan még 8 napig, a 99. napon pedig megszűnnek. A CoverNote a kibocsátásától számított 5 éven belül használható fel. Ha nem kerül felhasználásra, akkor 5 év után megszűnik. Felhasználása esetén szintén a kibocsátástól számított 5 éven belül kell rendezni a CN által megtestesített tartozást.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Szeretnél csatlakozni a Smart Crypto Note rendszeréhez, szeretnéd megkapni az ajándékba kapott kriptopénzed?

1. Ha még nem vagy tagja a közösségünknek, akkor csatlakozz most!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben.

Csináld meg a verifikációt, igazold magad!

A verifikálás azt jelenti, hogy a felhasználó azonosító adatai ellenőrzésre kerülnek.

Erre azért van szükség, hogy (jogi- és biztonsági okokból – lásd az SCN pénzmosás elleni szabályzatát) a rendszer minden tagot azonosítani tudjon, mint létező személyt. Amíg ez nem történik meg, addig az adott felhasználó csak korlátozottan tudja használni a Smart Crypto Note rendszerét.

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

 

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük