Szeretet alapú, Jóléti Társadalom

Csak gondold végig…

A Szeretet alapú, Jóléti Társadalom Megteremtése a Teremtésben a Ti alkotásotok is.

Ti magatok, Felsőbb, Tiszta IstenEmeri Énetek Akaratával kívántátok megvalósítani az Emelkedést, az Élhető Világot!

Az Élhető Világotok bensőtökben válik valóra! Testetekkel akkor léphettek át e Földre, ha már lelketekben megteremtettétek és szívetekben tisztán elfogadtátok! A Teremtő Nagy Tervének tudói vagytok, együtt teremtetek a Teremtői Akarattal. Mindaz, amit kivetítetek szívetek Szeretetével, az megvalósul egy ‘Vágy-dimenzióban’. Ez a Vágy-dimenzió a kivetített Teremtői Akarattal egyezően valósul meg, de ti annak alakítói vagytok. Ez azt jelenti, hogy a Teremtői Akarat létrehoz egy mintát. Olyan ez, mint egy kifestő… megvan a minta, megvannak a vonalak, a struktúra, de magát a színeket, az elrendezést ti rajzoljátok meg.

Ti döntitek el, mikor fejezitek be, mennyit rajzoltok meg belőle, hogy tetszik az nektek. A teljes megvalósulás a ti döntésetek függvénye. A kép akkor lesz kész, mikor a teremtő Nagy Tervével megegyező Fényben ragyog. Ennek a Tervnek a képe ott van Bennetek. Énetek Szívében és onnan sugárzik le szellemi tereteken át a lelketekbe. Majd lelketek vágyán át fizikai szívetekbe – Szívmagotokba. Ezt érzitek most, mert ez a Mag elkezdett bennetek dolgozni úgy, ahogy a Teremtői Terv alakul.

Erre reagál Szívmagotok ( Ez egy Metaforikus kifejezés arra vonatkozólag, hogy valaki már Befogadóvá vált a Végtelen Szeretetre azoknak a Magja… vagyis a Lelke, ami Önmaga! Szeretet Lelkűek! SzívMagocskák… akik már csak a szívükre hallgatnak, akiket a szívük vezérel… maga a Szeretet és nem ésszel, erőből akarnak valamit tenni, megoldani!
Ha a szívtér megnyílt, akkor szeretet, öröm, hála… amit érzünk. Ha ez Mély, Tiszta és Igaz az az Univerzális, minden lényre kiterjedő együttérzés, a Végtelen, Teremtői Szeretet Szubsztanciája!) és jelzéseket küld minden valótokba, ahol tudatosságotok szerint észlelitek azt. Szellemetek teljes tudatában van mind-ennek. Lelketek belőle annyit fogad el, amennyi fejlettségében és vágyaiban egyezik rezgésével. Fizikai tudatotokkal azt fogjátok fel, amiben kapcsolódtok tudatosan lelki és szellemi tereitekkel. Ezért a Megvalósulás fizikai szinteteken akkor jő el, ha ezt a szellemi képet Szívmagotokon átragyogva fizikai valótokban is képesek vagytok elfogadni. Hiába látjátok azt, lelketek igaz terében lehozva, azt fizikai Szívmagotokkal, míg befogadni a képet és elfogadni az Akaratot nem tudjátok.

Addig fizikai testetekkel az Élhető Világba átlépni nem vagytok képesek. Meg kell érteni, hogy a három EGYként működik csak. Test, lélek és szellem úgy EGY, ha lélek a szellem által a testtel Eggyé válik ebben a teremtett Élhető Világban.

Tudatosságotokat MIND-három szinten éreznetek kell, és Egyként kell elfogadnotok. A Teremtői Tervben rajzolt Élhető Föld szellemetekben már készen áll! Szellemi szintetekkel már ott laktok. Szellemi tudatosságotok már ezen a Földön dolgozik, Gaia megemelkedett Tudatával együtt. Mert miképpen a Mag Életre sarjad – belőle megszületik az Új Élet, úgy születik meg fizikai valótokban is Új Földetek reménysége Szívetekben!

Ha ezek a Szívmagok összekapcsolódnak az Új Föld szellemi Képében, az elfogadásban és EGYsÉGben, akkor nyílik meg lelki csatornátokon át az összeköttetés a MI állapotával, az Új Dimenzióval. Ekkor képes ez a Dimenzió átrezegni fizikai testeteket, mert Szívmagotokban összekapcsolódva megrajzolja az elfogadott képet. Ha ez a kép, mint TÉR-KÉP már ott van bennetek, tudatotokkal bármikor észlelhetitek! Ekkor vagytok KÉPesek fizikai szintetekkel is átlépni, és az Új Földön megVALÓsulni.

KÉPETEK és CÉLOTOK a FÖLDön az ÉLhető ÉLETet megVALÓsítani.

Ami MAGA az Aranykor!

Ezért vagyunk itt… na nem túl sokan, mint azt Te is láthatod, de azért vagyunk! 

Léda Cseke

 

 

Ez a fantasztikus rendszer lehet az emberiség egyik legnagyobb problémájára a megoldás.

Ez egy belső fizetési rendszer, saját pénzzel. Egy körön belül kering a saját fizetőeszközünk és ennek a keringésnek a gyorsasága, a felhasználók egyre nagyobb száma segít minden résztvevőnek abban, hogy egyenesbe kerüljön az élete.

A SMART CRYPTO NOTE az évtizedek óta jól működő váltó, mint értékpapír crypto verziója, melyet egy fantasztikus magyar csoport fejlesztett ki.

Egy globális, decentralizált, független kereskedelmi- és üzleti platformot kínál a közösség minden szereplőjének.

Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani.

A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket.

Ez a rendszer egy nyitott platform, amelyben bárki kibocsáthatja a saját újgenerációs, fedezettel rendelkező, digitális kriptopénzét.

Az első ilyen fizetőeszköz a CoverNote.
A CoverNote működését három további digitális fizetőeszköz segíti, a HARD, a BiTHard és a CovercasH.

Kockázatmentesen csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged, hogy megteremtsd a saját fizetőeszközödet!

 “Ez a rendszer egy igazi csoda, a Jóisten kezét (szellemiségét) érzem benne.

A feltétel nélküli szeretet világít belőle, eleve áldás az egész világra, mindenki részt vehet benne, senki sincs kirekesztve belőle.

Csak a kishitűség, a félelem és az aggodalom az, amely elriasztja az embereket !

Ez a rendszer maga az Áldás !”

Szeretnél csatlakozni a Smart Crypto Note rendszeréhez, szeretnéd megkapni az ajándékba kapott kriptopénzed?

1. Kattints a regisztrációra!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben (1000 FRH).

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük