Mentor lettem

Örömmel és nem kis büszkeséggel jelentem be, hogy az SCN életében sikeres Mentor vizsgát tettem. Folyamatosan, egész életemben tanultam és képeztem magam. Mindig is azt gondoltam, hogy az önmagunkba történő befektetés a legjövedelmezőbb dolog a világon.

Mindenünket elveszíthetjük, de a tudásunkat, azt, ami bennünk van azt soha nem veszíthetjük el és senki nem veheti el tőlünk.

A pénzügyi terület kicsit távol állt tőlem, sokkal inkább a szépség- egészség területén mozogtam biztonságosan.

Egészen korán, nagyon fiatalon kezdtem különböző spirituális iskolákban tanulni és ez végig kísérte eddig az egész életemet. Annyi oklevelet szereztem, iskolát tanfolyamot végeztem, hogy szinte össze se tudom számolni.

Mégis erre az oklevélre vagyok a legbüszkébb, -mert a tanulás területén is- végre kiléptem a komfort zónámból, soha nem készültem még ennyire egy vizsgára sem és még soha nem izgultam ennyire. Nagyon szeretnék segíteni, hogy az emberek élete megváltozzon, hogy azzá váljanak akivé ténylegesen szeretnének válni.

Napjainkban minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy az emberek megváltoztassák a pénzügyeikkel és a jövőbeli anyagi boldogulásukkal kapcsolatos gondolkodásmódjukat, egyszerűen ki kell terjeszteniük a látókörüket.

Hiszem, hogy önálló gondolkodásra képes emberek nem fogadják el a csordaszellemet.

Azért vannak pénzügyi problémáink, mert nem oldottuk meg őket.

Az anyagi problémát nem pénzzel, hanem gondolkodásmód változással lehet megoldani.

A pénzügyi intelligenciahányadosunkat kell emelni ahhoz, hogy megváltozzanak a körülményeink, a problémák mindig lehetőségeket teremtenek, de ezeket észre kell venni.

A régi rossz pénzügyi kultúrával, beidegződésekkel, nézőpontokkal nem tudunk mást létrehozni, csak mindig ugyanazt, mint eddig.  Ha ugyanazt csináljuk újra és újra, akkor ne várjunk más eredményt.

Paradigmaváltás zajlik a világban és én megtaláltam, (vagy ez talált meg engem?) azt a fantasztikus, forradalmi új pénzügyi rendszert, aminek hivatalosan is a tanácsadója lettem.

Ez lehet az emberiség egyik legnagyobb problémájára a megoldás.

Ez egy belső fizetési rendszer, saját pénzzel.

Egy körön belül kering a saját fizetőeszközünk és ennek a keringésnek a gyorsasága, a felhasználók egyre nagyobb száma segít minden résztvevőnek abban, hogy egyenesbe kerüljön az élete.

A SMART CRYPTO NOTE az évtizedek óta jól működő váltó, mint értékpapír crypto verziója, melyet egy fantasztikus magyar csoport fejlesztett ki.

Egy globális, decentralizált, független kereskedelmi- és üzleti platformot kínál a közösség minden szereplőjének.

Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani.

A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket.

Ez a rendszer egy nyitott platform, amelyben bárki kibocsáthatja a saját újgenerációs, fedezettel rendelkező, digitális kriptopénzét.

Ilyen, vagy ehhez hasonló nem volt még az ismert történelemben, új dimenziót nyit minden résztvevő részére, nemzetközi szinten.

Ezzel a zseniális magyar találmánnyal lehetővé válik, akár 7 milliárd ember számára a pénzügyileg biztonságosabb jövő felépítése.

Egyszerűen a saját kezünkbe vesszük a pénzügyeinket.
Szeretném, ha unokáink már nem ismernék a kamatot, kamatos kamatot, jelzáloghitelt, behajtót, végrehajtót, a bankot és a bankárokat!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük