Mi a CoverNote és hogyan működik?

CoverNote-ot az SCN közösség bármely tagja kibocsáthat. Úgy kell elképzelni, mint egy hitelkeretet, amelyet felhasználása esetén a kibocsátásától számított 5 éven belül kell visszafizetni.

Közgazdasági szempontból ez hitelpénz, fedezete a kibocsátó BiTHard vagyona. Kamatmentes, de kezelési költsége van: a kibocsátás összegének 5%-a, melyet BiTHard-ban kell megfizetni.

A fedezetlen CoverNote-ot csak a rendszeren belül lehet értékesíteni, míg a fedezettel rendelkező CoverNote-ért lehet anyagi javakat vásárolni.

Vásárláskor a felhasználó fedezetet képező BiTHard-jai zárolásra kerülnek (ugyanannyi, amennyi CN-ért vásárolt a felhasználó), és akkor szabadulnak fel, amikor a CoverNote tartozás kifizetésre kerül.

A tartozás rendezésekor a CoverNote (bárkinél is legyen ekkor) CoverCash-sé alakul át.

Kockázat mentesen csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged, hogy BIRTOKBA vedd az AJÁNDÉKODAT

“A Bitcoin csupán a blockchain technológia egyik felhasználási módja, amikor ezt a találmányt spekulációra és fizetésre használjuk.

Ugyanakkor a blockchainre épülő okos szerződések ennél jóval összetettebb feladatok ellátásra is alkalmasak: például önműködő értékpapírok kibocsátására, automatikus biztosítási kárkifizetésre, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására.” https://www.portfolio.hu/…/nagyobbat-szolhatnak-az-okosszer…

A SMART CRYPTO NOTE az évtizedek óta jól működő váltó, mint értékpapír crypto verziója, melyet egy fantasztikus magyar csoport fejlesztett ki.

Ezzel az egyedi rendszerrel elképesztően magas tőke képzésére is van lehetőség, rövid idő alatt, amelyből pl. egy devizahitel kifizethető, vagy akár egy ingatlan, vagy nagyobb értékű autó vásárolható, vagy akár vállalkozás finanszírozásra használható.

Ha többet szeretnél megtudni a Smart Crypto Note rendszeréről, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor csatlakozz hozzánk!

 

1. Kattints a regisztrációra!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben.

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük