Járványok ellen a blokklánc technológiával?

 
 

Furcsán hangzik, mégis nagy az esélye, hogy a következő évtizedekben egy-egy járvány ellenszere már nem csak egy védőoltás lehet, hanem a blokklánc technológia is.

Minden egyes évben százezrek halnak meg világszerte különböző élelmiszeripari fertőzés következtében. Nem, nem a harmadik világban, hanem Európában, az Egyesült Államokban vagy akár Magyarországon. Az okokat tudjuk, és most úgy tűnik, a megoldás is megérkezett.

Túl sok idő telik el a felismeréstől a cselekvésig

A lesújtó halálozási statisztika mögött általában két dolog áll: az egyik az idő. Ugyanis a jelenlegi árukövetési technológiák használatával sokszor több nap, de akár pár hét is eltelhet, mire egy állatfarmon megjelenő fertőzés hatására a termék lekerül az üzletek polcairól.

Ennél is sokkolóbb, hogy gyakran az üzltek vagy épp a termelők átírják a termékek feldolgozási dátumát, hogy akkor is értékesíteni tudják az árut, ha annak szavatossági ideje már lejárt.

Milliós szalmonellafertőzések világszerte

Csak az Egyesült Államokban évente egymillió ember fertőződik meg szalmonellával, közülük pedig legalább 400-an bele is halnak a fertőzésbe.

Érdekes, hogy egészen eddig a fertőzések visszaszorításáért a fogyasztók tették a legtöbbet azzal, hogy a Facebookon vagy a Twitteren megosztották, mikor rossz minőségű, fertőzött élelmiszereket vásároltak. Mostantól azonban a blokklánc technológiának hála egy sokkal gyorsabban átlátható rendszer áll majd a vásárlók rendelkezésére.

Egy magyar hátterű cég az úttörők között

Mint korábban már írtuk, a Te-Food rendszere jelenleg a zöldségek nyomon követését biztosítja. Az Auchan pedig az összes francia üzletében elérhetővé teszi a Te-Food által közvetített információkat.

Működése hasonlatos a Walmart vagy a Carrefout üzleteiben használatos blokklánc technológiához: a polcra kikerülő zöldségeket ellátják egy QR-kóddal; ezt leolvasva részletes információt kapunk a zöldségről (származási hely, csomagolás és a boltba kerülés ideje); így pedig mind az üzlet, mind a vásárló nyomonkövetheti a zöldség életútját, állapotát, minőségét.

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

 

Ha többet szeretnél megtudni a Smart Crypto Note rendszeréről, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor csatlakozz hozzánk!

 

1. Kattints a regisztrációra!

 

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben (1000 FRH).

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Ha bármi kérdésed van, jelezd és megbeszéljük!

 

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük