Különleges és egyedi

Szeretettel köszöntelek a blogomon!

Döbbentem tapasztalom a Fb-on megjelenő hírdetéseket.

Nagyon sokan reklámozzák úgy a rendszerünket, hogy csatlakozz , regisztrálj hozzám ajándékért, kapsz több tízezer forint értékű kriptovalutát.

Huzogatják a mézesmadzagot a csalódott, megkeseredett, kereső fázisban lévő emberek előtt azt sugallva, hogy kinyitott a kincsesbánya.

Így nem igazán nehéz “beszervezni” több tíz vagy száz embert.

Akik ezt csinálják, nyílván nem fontos nekik, hogy akik ilyen módon csatlakoznak, szegények azt se tudják, hogy eszik vagy isszák a kriptovalutáinkat,

(Hard, BiTHard, FreeHard,CoverNote,CovercasH) és pár hét múlva el is felejtik az egészet.

Elárulok egy titkot, MENTOR szeretnék lenni és azokat az embereket keresem, akik hozzám csatlakozva MENTORRÁ akarnak válni,

akik szeretnek tanulni, akik nem várják a sült galambot (főleg csukott szájjal), akik szeretik az embereket, nem másokat hibáztatnak és szeretik azt, amit csinálnak.

Azokat az embereket keresem, akik vállalják a felelősséget mindenért, nem csak azért, amit tesznek, hanem azért is, amit nem tettek vagy nem tesznek meg.

Az a célom, hogy sok embernek segítsek emberhez méltó életet élni, de ehhez csapatra van szükség.

Nem keresek akárkit, nem létszámot szeretnék növelni, hanem szeretném megtalálni a vezető munkatársaimat.

A Smart Crypto Note rendszerében dolgozni teljesen más, mint egy hagyományos, bármilyen termékkel vagy szolgáltatással foglalkozó cégben, nagyon nagy alázattal kell tanulnunk, hogy a rendszert teljesen megismerjük, megtanuljuk , hogy át tudjuk adni másoknak.

Óriási jövőképet adott mindaz, amit eddig láttam belőle.

Hatalmas vízió, óriási változás, az egész társadalom átalakulása, egy jobb, emberhez méltó élet kialakítása, ami vár ránk.

A tudatosságról beszélünk, ma már egyre többen vagyunk ezen az úton, bizonyára az sem véletlen, hogy az Access Consciousness ®-el foglalkozom  (ami a tudatosságról, a tudatosodásról szól) már jó ideje, de bizonyára annak is oka van, hogy itt vagyok.

Azt már sokan tudjuk, hogy változnunk, változtatnunk kell ahhoz, hogy megváltozzon a világ és ne tűnjön el minden, velünk együtt.

Hiszek abban, hogy valóban meg tudjuk teremteni az “Aranykort” és mi hozzuk el a világ számára. (Pió Atya nem tévedhet!)

Tehát keresem a munkatársaimat, de csak hasonló gondolkodású, tudatos (vagy ezen az úton már elinduló) emberek csatlakozását várom.

Nem akartam egy újabb üzletben elindulni, megvannak a saját, bejáratott dolgaim, viszont úgy érzem, küldetés tudatból, valami megmagyarázhatatlan érzés miatt csinálnom kell.

Tisztelem magam már annyira, hogy nem akarok bárkivel dolgozni, csak olyanokkal, akikkel jól érzem magam, akikkel azonos a rezgésszintünk és szavak nélkül is megértjük egymást.

Ha magadra ismertél és szeretnél velem dolgozni, akkor csatlakozz a közösségünkhöz!

1. Kattints a regisztrációra!

 

 2. Töltsd ki az űrlapot!

3. Kapsz egy megerősítést kérő emailt, kattints benne a linkre!

4. Adj meg egy jelszót magadnak, erősítsd meg!

 5. Lépj be a partner felületedre, ahol azonnal láthatod a jóváírt pénzedet az egyenlegedben (1000 FRH).

Az “Affiliate link” alatt megtalálod a saját ajánlói linkedet, amit akár azonnal tovább is tudsz küldeni ezen mintalevél alapján.

Vedd fel velem a kapcsolatot minél előbb!

 

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük