Általános tájékoztató!

Üdvözöllek a blogomon!

Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy Magyarországon egy új, magyar fejlesztésű és 100%- ban magyar tulajdonban lévő kriptodevizával működő, nemzetközi közösségi – Kriptopénz rendszer indul.

A Smart Crypto Note nevet viselő rendszer, a magyar ötletgazda által megtervezett új generációs kriptoeszköz, a KriptoCsekk (CoverNote) köré épül.

A KriptoCsekket beleintegrálták egy teljesen automatizált, kriptopénzügyi és kereskedelmi mechanizmusba, amelynek minden „mozdulatát” blockchain technológia rögzíti.

A műveleteit „okos szerződések” irányítják, illetve még néhány további digitális kriptoeszközt is létrehoz a folyamat, különféle tevékenységek segítéséhez.

A KriptoCsekk (CoverNote) egy olyan fizetési ígérvény, amely (két fél, közös megegyezése alapján) lehetővé teszi, hogy időben halasztott fizetéssel vásárolhass – fizethess ki bármit, elsősorban nagyobb értékű javakat (Pl: ingatlan, autó..stb).

A CoverNote kibocsájtója ígéretet tesz (az elfogadó felé) a lejárat előtti kamatmentes visszafizetésére, emellett annak az időben való kifizetésére, a Smart Crypto Note rendszere is 100%-os garanciát ad (az elfogadó felé), mert csak fedezettel rendelkező Covernote bocsátható ki.

Ezzel, a világon egy teljesen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező új, közösségi -kriptopénzügyi rendszert teremtettek meg.

A CoverNote tehát egy olyan kriptoeszköz, amelyet a felhasználók alanyi jogon maguk bocsájtanak ki, amely rendelkezik fedezettel, és amellyel vásárolni, adni-venni (kereskedni-tőzsdézni) lehet, illetve más kriptodevizákra is átváltható.

A Smart Crypto Note összességében egy zárt rendszerben, önálló Piacteret hoz létre, belső kriptoeszközökkel, amelynek kapcsolata van a külvilág felé is.

A Piactér, belső kereskedési felületet kíván biztosítani SCN kriptodevizáinak, emellett egy ekereskedelmi, egy ingatlanos és egy autós kereskedelmi ág is kapcsolódni fog hozzá a kezdeti szakaszban, mely később bővülni fog.

A kriptoeszközök stabilitását, állandó fedezet és egyensúly biztosításával kívánja a cég megteremteni, aminek a lényege:

amennyi anyagi intervallum bemegy a rendszerbe, csak annyi mehet ki.

A Smart Crypto Note előnyei: a Smart Crypto Note egy olyan törvényes közösséget épít a blokklánc technológia és a CoverNote segítségével, ahol bárki fizetőeszközt tud teremteni magának 100 %- os garanciával!

Ezzel az egyedi konstrukcióval, rövid idő (néhány év) alatt, magas tőkeképzésére adódhat lehetőség, amelyből például nagyobb értékű javak pl: ingatlan, vagy autó is vásárolható.

A későbbiekben a rendszer alkalmas lesz más jellegű, összetettebb feladatok ellátásra is, például önműködő értékpapírok kibocsátására, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására is…stb.

(Mindezek az SCN rendszerén belül, az SCN kriptoeszközeivel lesznek megvalósíthatók)

A Smart Crypto Note rendszerével ki lehet váltani a közreműködő harmadik felet a blockchain technológiának köszönhetően: pl. a közjegyzőt, az ügyvédet, a szerzői jogvédő hivatalt és ezek tevékenységeit, sőt az állami apparátus egyes funkcióit (pl.Földhivatali nyilvántartás bejegyzés) is, illetve a közüzemi szolgáltatók felé történő tulajdonjog átiratás stb. mindezt 1 gombnyomásra, mivel az okos-szerződés hamisíthatatlan.

A Smart Crypto Note rendszere 3 fő ütemben épül .

1. Elővásárlási időszak (előjegyzési időszak).

2. Bevezetési időszak (5-6 év) – évente 5-7 millió fő befogadása.

3. Teljeskörű használat (bejáratott rendszer) .

Jelenleg az elővásárlási időszakban vagyunk, ahol a résztvevő magánszemélyek max. 1 Bitcoin /1000 Bithard értékben, Forintért-Bitcoinért, Bithard fedezetet vásárolhatnak – hozhatnak létre, jövőbeni terveik megvalósításához .

Ennek keretében (egy meghatározott ideig) a programozott, jegyzési árfolyamok révén (prémium szorzós (20x-40x) illetve %-os (95) kedvezmények igénybevételével) extra árfolyam előnyöket – árfolyamnyereséget élvezhetnek, amelynek előnyeit 5 éves futamidőre kitolhatják!

Ennek az új, közösségi, pénzügyi és kereskedelmi rendszernek az egyik legfőbb előnye, hogy a társadalom minden rétegének (a kispénzű embereknek is) esélyt ad a vagyongyarapításra, másrészt mindenki számára megteremti annak lehetőségét, hogy a jelenleg működő bankok, vagy más pénzügyi intézmények igénybevétele nélkül vásárolhasson, kereskedhessen, befektethessen.

Összegzés: – A Smart Crypto Note programjának rendszere, világszinten egyedülálló gazdasági modell.

A közösség tagjainak lehetősége van vagyont építeni, amely egy életen át “okos fedezetül” szolgálhat. 

Minden azonosított (KYC/KYB) SCN közösségi tag, alanyi jogon állíthat ki fedezettel rendelkező Kriptoeszközt.

A Smart Crypto Note rendszere 100%-ban garantálja, akár nagyobb értékek, halasztott időben történő kifizetését. 

Az SCN, minden tagja részére nyújtja a fő- vagy mellékállás, a kedvező kereset, a stabilitás, a siker, a karrier, az ingyenes szakmai képzés lehetőségét .

A rendszer (nem MLM) Mentor programja biztosítja, hogy minden SCN tag, aki igényli, megfelelő szakmai segitségben részesülhet a választott Mentora által.

Ha döntöttél, várlak a csapatomba!

 

Ha szeretnéd elkezdeni ezt az üzletet, de nem akarod az ismerőseidet lerohanni, ha félsz attól, hogy nem tudsz csapatot építeni és ha egyszerűen eleged van az offline hálózatépítésből, akkor válts!

Itt a megoldás!

Ha interneten szeretnél dolgozni online, akkor szükséged van egy  marketingrendszerre!

Megmutatom én mivel dolgozom már régóta!

Ez egy olyan eszközrendszer, amivel a jövőben –bármilyen üzlettel is foglalkozol– óriási sikereket érsz el!

Így, ha már csinálsz valamilyen üzletet, nyugodtan elkezdhetsz egy másikat, mert ezzel a rendszerrel akár több üzletet is képviselhesz úgy, hogy hiteles maradsz!

Soha többé nem kell negatív, panaszkodó emberekkel beszélned, mert csak azok fognak megkeresni, akiket érdekel az ajánlatod.

Nem Te keresed a jelölteket, hanem ők keresnek Téged!

Hatékonyabban, gyorsabban  tömegeket tudsz elérni úgy, hogy ki sem lépsz a lakásod kényelméből!

Egy óra alatt saját weboldalad lehet! 
Hihetetlen , de igaz!

Miért van szükséged egy automatizált online rendszerre?

A válasz egyszerű!

Ahogy a nevében is benne van, egy jól felépített online automatizált ügyfél- és vevőszerző rendszer dolgozni fog neked a nap 24 órájában – akkor is, amikor te alszol – és generálni fogja számodra az érdeklődőket, ügyfeleket, csapattársakat, mindezt nagyon kevés idő ráfordítással !

MOST a tied lehet ez a jövedelem termelő gépezet CSAK havi 24.95$-ért!

 

 

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facebook zárt csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük